کد خبر: ۴۶۴۳۴
تعداد بازدید: ۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۰
متمرکز شدن تخصیص نهاده دامی به مرغداری ها از اول آبان ماه قیمت این فراورده را کاهش که نداده هیچ افزایش داده است.
به گزارش تجارت امروز؛ معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خوزستان می‌گوید: قبل از آبان ماه، اتحادیه‌های طرف قرارداد با جهاد کشاورزی با تعاملاتی که با مرغداری‌های سطح استان انجام می‌دادند مشکلات تامین نهاده‌های دامی را تا حد زیادی برطرف می‌کردند، اما الان همه چیز سامانه‌ای و متمرکز شده است.

نیرومند در خصوص مشکلات بوجود آمده ناشی از سیستم جدید توزیع نهاده توضیح داد: خیلی از مرغداری‌ها به صورت استیجاری اداره می‌شوند و با توجه به اینکه سامانه مالک را می‌شناسد، مستاجر نمی‌تواند برای تامین نهاده مرغداری اقدام کند، ضمن اینکه بدهی مرغداری‌ها به بانک‌ها سبب شده تا در سیستم جدید توزیع نهاده، بانک به محض وصول اعتبار مرغداری‌ها جهت دریافت نهاده دامی، ابتدا اقدام به وصول بدهی‌های مورد نظر کرده و هر چه ماند به نهاده مرغدار اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید:

وی تصریح کرد: این در حالیست که قبل از آبانماه اتحادیه دان را برای مرغدار تهیه می‌کرد و بانک نمی‌توانست پولی از مرغدار بگیرد و تا حدی مشکل کمتر می‌شود.

بر اساس اعلام صمت خوزستان دیشب مرغ زنده ۲۳ هزار تومان به کشتارگاه‌های استان تحویل داده شد که با این حساب قیمت مرغ کشتار روز امروز حدود ۳۳ هزار تومان است.
نظر شما
نام: