کد خبر:13961019275568188
تاریخ انتشار:20 دی 1396 - 11:31
اخبار کسب و کار» تخفیف‌20درصدی اجاره انواع خودرو با راننده و بدون راننده
 جشنواره زمستانه اجاره خودرو شرکت دانا تشریفات به مناسبت زمستان 96 برگزار می‌شود
 جشنواره زمستانه‌ی اجاره‌ی خودرو شرکت دانا تشریفات به مناسبت زمستان 96 با هدف سفری راحت‌تر از 96/10/01 آغاز وتا 96/12/29 ادامه دارد.
تخفیف‌20% درصدی ، برای اجاره انواع خودرو با راننده و بدون راننده   از 10/01
تخفیف‌20درصدی اجاره انواع خودرو با راننده و بدون راننده

به گزارش روابط عمومی دانا تشریفات، مشتریان در مدت این جشنواره می‌توانند  از طریق تماس با تلفن 02188050196 و یا وب سایت‌ها‌ی www.khodrotashrifat.com و www.danatashrifat.com  و www.tashrifatansar.ir ویا به دفتر شرکت به آدرس: شهرک سئول، خیابان نسترن، کوچه‌ی 2 شرقی پلاک 15 واحد 1 و مراجعه کنند و برای اجاره‌ی خودرو ۲۰ درصد تخفیف از این شرکت دریافت کنند.

مدیر عامل شرکت دانا تشریفات مشتری‌مداری را هدف اصلی برگزاری این جشنواره دانست و تصریح کرد: سعی می‌شود در دوره‌ی زمانی مشخصی با برگزاری جشنواره‌هایی از این دست، ضمن افزایش ارتباط دوسویه با مشتریان، بستری برای بهره‌مندی همه اقشار از محصولات شرکت فراهم شود.

او به تشریح جزئیات بیشتر این جشنواره پرداخت و ادامه داد: هدف ما جلب رضایت مشتریان است و سعی این مجموعه بر آن است که بتوانیم خدمات خاص و ویژه را برای همه اقشار جامعه فراهم کنیم چرا که ایران و ایرانی شایسته‌ی بهترین‌ها است. اجاره انواع خودرو را با ما تجربه کنید.

انتشار محتوا: اخبار رسمی
گزارش تصویری
تصاویری زیبا از چهارگوشه جهان
برخی این نقد را به ایرانیان دارند که کمتر به مسافرت می روند و از احوال مردمان دیگر دنیا و فرهنگ هایشان اطلاع دارند. ما قصد قضاوت در این باره نداریم اما گاهی تصاویری از سایر نقاط جهان بسیار جذاب و دیدنی است.
پربحث ترین