کد خبر:13970412303307969
تاریخ انتشار:13 تیر 1397 - 12:2
اخبار کسب و کار» محمدرضا مریوانی:‌ فعالیت‌های ما در چارچوب «آئین‌نامه هویتی و فعالیتی» است
بیانیه آتیه‌سازان عرصه تجارت در پی سو استفاده از نام و اعتبار و فعالیت این شرکت
آتیه‌سازان عرصه تجارت در پی اطلاع از سواستفاده برخی افراد سودجو و از نام، اعتبار و ... این شرکت بیانیه‌ای صادر کرد. در این بیانیه به سو استفاده افراد مذکور از انتساب «فعالیت‌های بازرگانی، مدیریت، اموال، دارائی‌ها و یا سرمایه و سرمایه‌گذاری» این شرکت به منابعی که خارج از واقعیت است پاسخ داده شده.
محمدرضا مریوانی:‌ فعالیت‌های ما در چارچوب «آئین‌نامه هویتی و فعالیتی» است

در پی اطلاع از سوء استفاده برخی افراد سودجو و متقلب از نام، اعتبار و حتی نوع و یا نحوه «اموال، دارائی‌ها، سرمایه و یا سرمایه‌گذاری و یا فعالیت‌هایِ بازرگانی و قراردهای تیپ» شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت و حتی سوء استفاده افراد مذکور از انتساب«فعالیت‌های بازرگانی، مدیریت، اموال، دارائی‌ها و یا سرمایه و سرمایه گذاری» این شرکت «به منابعی که خارج از واقعیت است»، شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت بیانیه‌ای صادر کرده که در ادامه به حضور می‌رسد:

شرکت آتیه سازان عرصه تجارت به اطلاع تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی و همچنین متقاضیان مراجعه به این شرکت می‌رساند که فعالیت‌هاییِ واقعی این مجموعه «صرفاً بازرگانی و یا سرمایه‌گذاریِ کاملاً شخصیِ مستقل»، خارج از «قوانینِ بازرگانی و تجارتِ حاکم در جمهوری اسلامی ایران» و «رهنمودهای اعلامی عمومی مقام معظم ولایت و رهبری» و نیز چارچوب «آئین‌نامه هویتی و فعالیتی این شرکت» که تنها «به واسطه» و «نسبت به» انواع موارد داخلی و خارجی ذیل صورت می‌گیرد، «انجام نپذیرفته» و «نخواهد پذیرفت».

اموال و دارائی‌های منقول و غیرمنقول (همگی صرفاً غیرنقدی) از قبیل املاک و مستغلات (با هر نوع کاربری و اسناد مالکیت قانونی)، کالاها و تولیدات و خدمات، سهمیه و یا حواله‌های انواع اموال و یا دارائی‌های قانونی من‌جمله: املاک و مستغلات، کالا و یا خدمات، اتومبیل‌های سبک و سنگین، ماشین‌آلات راه‌سازی و یا صنعتی، وسایل نقلیه سنگین حمل‌ونقل درون و برون‌شهری، معادن، محصولات معادن، انواع خدمات: تفریحی، توریستی، گردشگری، علمی، آموزشی، ورزشی، اقامتی، هتل، جراحی، دندانپزشکی، جراحی زیبایی، حقوقی و غیره) و بالخصوص انتقال مطالبات قانونی شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت از اشخاص ثالث و یا غیره - (همگی صرفاً غیرنقدی)

همچنین این شرکت اعلام می‌دارد که کما فی السابق تمامی [ فعالیت‌ها، نحوه‌ی انجام موضوع قراردادها، تمامی اموال و دارایی‌ها، سهام‌داران، مدیران، کارمندان، کارشناسان، مشاوران، نمایندگان، بازاریابان و یا هر شخص حقیقی و حقوقی مرتبط با این مجموعه و همچنین منابع تأمین‌کننده‌ی موارد فوق به نفع این شرکت و یا اشخاص طرف قرارداد با این شرکت ]، هیچگونه ارتباط (مستقیم و یا حتی غیرمستقیم) با موارد داخلی و یا خارجی ذیل ندارند و نخواهند داشت:

• بانک‌ها، مؤسساتِ مالی و اعتباری، شرکت‌هایِ سرمایه‌گذاری و یا سرمایه‌گذاران (دولتی، خصوصی، داخلی و یا خارجی و غیره).
  • انواع سیستم‌های بانکی، وام‌ها، تسهیلات (دولتی و خصوصی)، هرگونه مبادله انواع «پول نقد، ارز و یا آزاد» و یا هرگونه واسطه‌گری آن‌ها و یا سرمایه‌گذاری نقدی.
  • انواع احزاب، مدیران دولتی، بانکی، قوای سه‌گانه، مسئولین (داخلی و خارجی): مملکتی، حکومتی، نظامی، سیاسی، قضائی، مراجع تقلید و آیات عِظام و غیره.

به این ترتیب شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت به مدیریت عاملیِ محمدرضا مریوانی، اعلام می‌دارد که تنها به واسطه شماره تماس « ۰۹۱۹۸۷۱۰۸۴۲ » و رسانه‌های رسمی ذیل الذکر اقدام به صدور اطلاعیه، بیانیه، انتشار خبر و ... می‌کند و بیش از آن و خارج از چارچوب «آئین‌نامه هویتی و فعالیتی این شرکت» هیچگونه تعهدی نداشته و نخواهد داشت و در صورت هرگونه افزایش عملکرد و یا تغیرات فعالیتی، از همین طریق به اطلاع عموم و غیره می‌رساند «تمامی متقاضیانِ مراجعه‌ به این شرکت و اشخاص حقیقی و یا حقوقی (با هر عنوان) و غیره، باید به این موضوع توجه داشته باشند».

رسانه‌های رسمی شرکت آتیه‌سازان عرصه تجارت:

گفتنی است که این مجموعه ، اطلاعیه قبلی خود مبنی بر « بخشش بدهی‌ها و خسارات وارده‌ی قراردادی، در صورت ادامه انجام تعهدات و اخذ رضایت مکتوب از این شرکت» را به نفع بدهکارانِ طرف قرارداد با این شرکت، تا شش ماه آینده تمدید کرده است!

انتشار محتوا: اخبار رسمی
گزارش تصویری
کونگ فو کاران معبد شائولین
دهها نفر از شائولین کاران نوجوان و جوان معبد شائولین در کوه سونگ شان چین مهارت های رزمی خود را به نمایش گذاشتند.شائولین کونگ‌فو به گروه بزرگی از هنرهای رزمی چینی گفته می‌شود که خود را وارث حقیقی هنر رزمی تأسیس‌ شده در معبد شائولین معرفی می‌کنند.
پربحث ترین