خودرو

مقایسه پژو تیپ ۲ و تیبا ۲

شاید اگر بودجه ای بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون دارید پژو ۲۰۶ تیپ ۲ یا تیبا ۲ جزء گزینه های انتخابی تان باشد خوب است این گزارش را که مقایسه این دو خودروست بخوانید.

به گزارش تجارت امروز افزایش سرسام آور قیمت خودروها، کاهش قدرت خرید مردم و همچنین مشکل کمبود جای پارک باعث شده تا عده زیادی از مردم به خرید خودروهای هاچبک روی بیاورند. اما در حال حاضر گزینه های ارزان قیمت برای بازار ایران در این کلاس از خودرو آنچنان زیاد نیست.
پژو ۲۰۶ (تیپ دو) و تیبا دو، دو گزینه‌ای هستند که با توجه به قیمت‌های نجومی خودروهای امروز، نسبتا معقول هستند اما باید دید که کیفیت ساخت و امکانات این دو خودرو نسبت به قیمت آن‌ها چگونه است.

تیبا ۲

تیبا یکی از خودروهای تولید سایپا است که نام خودرو ملی را به همراه دارد.
به دلیل تنوع کمی که در این سگمنت وجود دارد، تیبا ۲ با همه نقاط قوت و ضعفش توانست جای پای خودش را در بازار محکم کند و مشتریانش را به دست بیاورد.
مقایسه پژو تیپ ۲ و تیبا ۲
این خودرو که در ابتدای عرضه قرار بود با قیمت ۱۰ میلیون به بازار وارد شود، بر پایه پلتفرم ارتقاع یافته پراید ساخته شده است.
تیبا دو به نوعی نسخه فیس لیفت نسل اول است. از نظر ظاهری این خودرو ویژگی خیره کننده ای ندارد. طراحی چراغ‌ها بسیار ساده است و همچنین طراحی بدنه هم پیچیدگی زیادی ندارد. طراحی قسمت عقب این خودرو را می‌توان به واژه “قابل قبول” نسبت داد. هنگامی که ازاطراف به خورو نگاه می کنیم، می توان گفت که شاید سایز چرخ ها می توانست بزرگ تر باشد تا ظاهر بهتری به خودرو ببخشد.
اتاق این خودرو هم این سادگی ظاهری را حفظ کرده است. اقتصادی بودن خودرو در لحظه اول کاملا مشهود بوده و می توان فهمید که در به کار بردن مواد برای ساخت این خودرو کاملا صرفه جویی شده است. داشبورد این خودرو شباهت زیادی به پراید دارد اما صفحه کیلومتر تغییرات زیادی را به خود دیده است. فضای پا برای سرنشینان عقب قابل قبول است اما اگر تعداد سرنشینان عقب سه نفر باشد کمی فضا برای آن‌ها تنگ خواهد شد.
تیبا دو دارای یک پیشرانه ۱,۵ لیتری، دارای چهار سیلندر و هشت سوپاپ است که قدرتی معادل ۸۷ اسب بخار تولید می‌کند و گشتاور آن برابر با ۱۲۸ نیوتون.متر است. این هاچبک جمع و جور از یک جعبه دنده ۵ سرعت دستی بهره می‌برد.
از نظر آلایندگی، مصرف سوخت این خودرو یک تُنی به صورت ترکیبی در هر ۱۰۰ کیلومتر ۶,۹ لیتر بوده و استاندارد آلایندگی آن یورو ۳ است.
امکانات: ABS، سیستم سوخت رسانی انژکتوری – سیستم کاهش آلاینده های خروجی اگزوز – فرمان هیدرولیک دنده‌ای – سیستم ضد سرقت ایموبلایزر – شیشه‌های بالابر برقی درب‌های جلو – آینه‌های جانبی تاشو با قابلیت تنظیم از داخل – گرمکن شیشه عقب – برف پاک کن شیشه عقب – ساعت دیجیتال – قابلیت تنظیم ارتفاع فرمان – چراغ سوم خطر – چراغ جلو با تنظیم زاویه نور – مه‌شکن عقب – جالیوانی روی کنسول جلو – تنظیم ارتفاع – درب باز کن باک و صندوق عقب از داخل.

پژو ۲۰۶ (تیپ دو)

پژو ۲۰۶ از همان بدو تولدش یکی از بهترین‌ها و پر فروش‌های این شرکت بود و حتی در حال حاضر هم در کشورهای اروپایی از این خودرو سواری می‌گیرند. در سال ۱۳۸۰ تولید این خودرو در ایران آغاز شد و به دلیل ظاهر اسپرت و جذاب و همچنین ایمنی قابل قبول، مورد استقبال قرار گرفت.
طراحی بدنه این خودرو یکی از عوامل فروش و استفبال بسیار خوب از این خودرو بود به طوری که بعد از گشت ۱۷ سال از تولید آن، همچنان برای خریداران جذاب است. اگر خوب دقت شود، در این خودرو به هیچ عنوان از خطوط شکسته و خشن استفاده نشده و در طراحی بدنه و همچنین کابین خودرو، از برش های نرم و گرد استفاده شده است.
مقایسه پژو تیپ ۲ و تیبا ۲
طراحی اتاق این خودرو دارای اصالت اروپایی است. طراحی داشبورد و همچنین صفحه کیلومتر آن توانست موجب محبوبیت زیاد این خودرو بشود. همچنین ارگونومی اتاق و همچنین نوع صندلی‌ها کاملا حس اسپرت را منتقل می‌کند به طوری که دوست دارید پا را بر روی پدال گاز تا انتهای فشار دهید. اما یکی از ضعف‌های آشکار این خودرو فضای پای بسیار کم برای سرنشینان عقب است.
تیپ دو دارای یک پیشرانه ۱,۴ لیتری چهار سیلندر و هشت سوپاپ است که قدرتی معادل ۷۵ اسب بخار و گشتاوری برابر ۱۱۸ نیوتون.متر تولید می‌کند و دارای جعبه دنده دستی ۵ سرعت است.
شتاب این تیپ نسبت به تیپ ۵ به صورت مشهودی کمتر است. همچنین از نظر وزنی این خودرو تقریبا برابر با تیبا دو است و ۱ تن وزن دارد.
از نظر آلایندگی این خودرو دارای استاندارد یورو ۴ و دارای مصرف سوخت ترکیبی ۶,۳ لیتری است.

امکانات: ترمز ضدقفل ABS و EBD و EBA (چهارکاناله) – ترمز جلو دیسکی و ترمز عقب کاسه ای – کیسه هوای راننده و سرنشین جلو – چراغ مه شکن جلو و عقب – چراغ نقشه‌خوان – قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغ جلو از داخل خودرو – آیینه‌های جانبی دستی – قفل مرکزی با سوییچ کنترل از راه دور رادیویی – سیستم ضد سرقت (ایموبیلایزر) – کمربندهای ایمنی جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع – سیستم کنترل بخار بنزین – سیستم تهویه با تنظیم دستی – فرمان هیدرولیک – صندلی راننده با قابلیت تنظیم ارتفاع – پشت سری جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع – شیشه بالابر برقی درهای جلو – صندلی عقب با قابلیت تاشوندگی – چراغ همراهی تا درب منزل در محیط های تاریک – سیستم تنظیم سرعت برف پاک کن با سرعت خودرو.

جمع بندی
پژو ۲۰۶ تیپ دو دارای قیمتی برابر ۳۴ تا ۳۶ میلیون تومان است و تیبا ۲ هم قیمتی حدود ۲۹ میلیون تومان دارد.
پژو ۲۰۶ با وجود طراحی قدیمی تر همچنان دارای ظاهری جذاب است و از نظر ویژگی‌های فنی و پیشرانه هم چیزی کم از تیبا ۲ ندارد.
با توجه به مصرف سوخت کمتر پژو، اگر کسی قصد خرید یک هاچبک ارزان قیمت داشته باشد، این خودرو گزینه ای مناسب برای او است اما اگر بودجه کمتری داشته باشد تیبا دو می تواند گزینه احتمالی خوبی برای او باشد.
انتهای مطلب
امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا