اجتماعی

زندگینامه محمود صادقی + سوابق اجرایی

محمود صادقی یک سیاستمدار ایرانی است که در انتخابات ریاست جمهوری سال 1403 به عنوان کاندیدا ثبت نام کرده است.

به گزارش تجارت امروز؛ محمود صادقی، حقوقدان است و در دانشگاه های ایران مشغول تدریس می باشد. همچنین به عنوان نماینده تهران در دهمین دوره مجلس شروع به فعالیت کرد.

زندگینامه محمود صادقی

محمود صادقی در سال ۱۳۴۱ در شهرستان الیگودرز متولد شد. این سیاستمدار، به عنوان نماینده مردم تهران در دوره هفتم انتخاب شد. صادقی فرزند محمد حسین صادقی می باشد. پدر محمود صادقی از روحانیون مخالف با رژیم شاه بود. همچنین از شاگردان امام خمینی بودند.

محمدحسین صادقی پس از انقلاب به وسیله آیت الله مشکینی، به ریاست دادگاه انقلاب شهرستان الیگودرز منصوب شد و پس از مدتی به نمایندگی مردم دورود و ازنا به دوره اول مجلس شورای اسلامی راه یافت. اما متاسفانه در بمب گذاری حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسید.

صادقی همچنین دانشیار رشته حقوق در دانشگاه تربیت مدرس و نیز عضو کانون وکلای دادگستری ایران، فعالیت می‌کند. او در دانشگاه های ایران تدریس می کند و حقوق دانی فغال است.

تحصیلات محمود صادقی

وی دانش‌آموخته کارشناسی حقوق قضایی از دانشگاه تهران،  کارشناسی ارشد و دکترای حقوق خصوصی از دانشگاه تربیت مدرس‌ می‌باشد، همچنین تحصیلات حوزوی خارج فقه و اصول را نیز در حوزه علمیه قم گذرانده است.

صادقی در ارتباط با تحصیلات خود گفته است که: من از سال ۶۰ پس از شهادت پدرم، وارد حوزه علمیه قم شدم. در آن زمان به‌تازگی دیپلم فنی خود را در رشته مکانیک عمومی گرفته بودم.

اما بالاخره وارد مدرسه حقانی شدم. دروس مقدماتی، چون ادبیات عرب و اصول فقه و منطق را گذراندم. دوره سطح را نزد اساتیدی، چون پایانی، اشتهاردی و شب زنده‌دار گذراندم.

آقای شب زنده‌دار، پدر یکی از اعضای شورای نگهبان بودند. آیت‌الله راستی کاشانی نیز از استادان من بودند. ادبیات را هم نزد مدرس افغانی، از استادان بنام آن زمان گذراندم.

مقداری هم در درس خارج شرکت کردم و دروس مقام معظم رهبری را نیز گذراندم و مدتی هم تقریرات درس ایشان را نوشتم. از دروس آیت‌الله وحید هم استفاده کردم. اما پس از مدتی که به تهران آمدم مقداری از حوزه فاصله گرفتم.

منتها در حوزه هم به تدریس پرداختم همچون تدریس کتاب شرح لمعه. از سال ۶۴ به موازات حوزه وارد دانشگاه تهران و در سال ۱۳۶۹ وارد دانشگاه تربیت مدرس شدم. تا سال ۷۹ هم دکترا را گرفتم و در همان سال در تربیت مدرس استخدام شدم.

سوابق اجرایی محمود صادقی

از جمله سوابق اجرایی صادقی می توان به:

  • دانشیار رشته حقوق در دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس
  •  وکیل پایه یک دادگستری
  •  دبیر کمیسیون انجمن‌های علمی ایران،
  • رئیس هیئت مدیره مؤسسه دارایی‌های فکری و فناوری مدرس،
  • نایب رئیس انجمن علمی حقوق مالکیت فکری ایران
  •  عضو حقوقدان کمیته نظارت بر نشریات دانشگاهی
  •  عضو کمیته اخلاق پزشکی چند موسسه‌
  • نماینده تهران در مجلس دهم

ورود به مجلس دهم

در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، محمود صادقی، در لیست ۳۰ نفره ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان: گام دوم، در تهران حضور داشت و توانست با کسب ۱٬۱۶۴٬۳۶۸ رأی، در رتبه هفدهم تهران، وارد مجلس دهم شود.

ثبت نام برای مجلس یازدهم

او برای حضور در مجلس یازدهم نیز ثبت نام کرد، اما موفق به کسب تأییدیه شورای نگهبان نشد و رد صلاحیت شد.

انتهای مطلب/آ.ع

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا