
سازمان اموال تملیکی که فروشنده این خودروها محسوب میشود هم به روزنامه ایران اعلام کرد: اگر سازمان اموال تملیکی این خودروها را فروخته بود خبر آن را درج میکردیم اما تا زمانی که خودروهای لوکس به فروش نرسیده باشد اعلامی صورت نمیگیرد. بر این اساس سری هم به سایت این سازمان زدیم در کدهای مزایدهای که صورت گرفته است خبری از مزایده 137 خودروی لوکس نبود. وقتی موضوع خودروهای لوکس قاچاق مطرح شد دو حکم قانونی بر آنها وارد بود یک آنکه این خودروها به خارج از کشور فرستاده شود و شرط دیگر که قانونگذار تعیین کرده امحای کالاهای قاچاق است.
تعداد خودروهایی که بهعنوان خودروهای مکشوفه قاچاق از چند سال پیش در اختیار سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی است، حدود ٦٠٠ دستگاه است.قرار بود 137 دستگاه زودتر تعیین تکلیف شوند. تنها سال گذشته ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی 11 ماه 198 خودروی قاچاق را کشف کرد.ارزش این خودروها میلیاردی است اما هنوز رقم دقیق آن از سوی مراجع رسمی اعلام نشده است.
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امورخارجه درباره خبرهای ضد و نقیضی که پیرامون خرید خودروهای لوکس قاچاق توسط وزارت امورخارجه صورت گرفته است واکنش نشان داد و به «ایران» گفت: یکی از مسئولان ذیربط فروش این خودروها را به وزارت خارجه پیشنهاد داد اما نماینده ما سراغ این خودروها نرفت و عملاً پیشنهاد اعلام شده رد شد. این موضوع از بخشهای مختلف اداری و مالی وزارت خارجه وحتی وزیر استعلام شد و مشخص شد خبر مذکور کذب محض است. لذا نمیدانیم با چه ادلهای وزارت امور خارجه در فهرست خریداران خودروهای قاچاق قرار گرفته است.
مجتبی خلفی مسئول روابط عمومی سازمان اموال تملیکی نیز در پاسخ به سؤال ما مبنی بر اینکه چه بر سر خودروهای لوکس قاچاق آمده است گفت:تا زمانیکه این خودروها به مرحله فروش نرسند ما هیچ اطلاعرسانی نمیکنیم.لذا اگر فروشی هم صورت گرفته بود سازمان اموال تملیکی به صورت رسمی اعلام کرده بود.