کد خبر: ۲۱۳۹۲
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲
سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد؛
معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی گفت: اصلاحیه مقررات استفاده از خمیر مرغ در کمیته ملی با حضور مسئولان سازمان‌های دامپزشکی، غذا و دارو، استاندارد و عوامل دیگر مورد تأیید قرار گرفت تا استفاده آن در مرحله اول با شرایط خاصی آزاد شود.

 

 به گزارش تجارت امروز ، فرهمند صالح زاده معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با تسنیم اظهار کرد: اصلاحیه‌ای‌ای درباره استفاده از خمیر مرغ با شرط و شروط خاصی انجام شده است.وی افزود: این شرایط اکنون به ثبت رسیده است و صنایع تولید سوسیس کالباس می‌توانند از این امکان استفاده کنند.معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: این اصلاحیه در کمیته ملی استاندارد و با حضور مسئولان سازمان دامپزشکی، سازمان غذا و دارو، استانداد و عوامل دیگر مورد تأیید قرار گرفت تا در مرحله اول با شرایط خاصی امکان استفاده داشته باشند و در مرحله دوم دوباره این شرایط تغییر خواهد کرد.

در اطلاعیه پژوهشگاه استاندارد سازمان ملی استاندارد آمده است:« پس از 2 سال مذاکره و برگزاری نشست های تخصصی کارشناسی، بین روسا و کارشناسان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی کشور، در مورد تعیین مقررات و چگونگی استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس، سرانجام اصلاحیه استاندارد ملی سوسیس و کالباس در مورد شرایط فنی و بهداشتی تولید سوسیس و کالباس با استفاده از خمیر مرغ مصوب شد. بر اساس این اصلاحیه، کلیه واحدهای تولیدی برای بسته بندی سوسیس و کالباس حاوی خمیر مرغ، باید از پوشش رنگی متمایز به "رنگ زرد" استفاده نمایند و عبارت "حاوی خمیر مرغ" در نشانه گذاری این نوع فرآورده ها درج گردد.

منبع : تسنیم

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش تصویری