در اراک چه خبر است؟
تجمع تعدادی از کارگران دو کارخانه بزرگ در اراک فضای شهر را دیروز تحت تاثیر خود قرار داد.
به گزارش تجارت امروز، چندی است که کارگران دو کارخانه بزرگ صنعتی آذرآب و هپکو در شهر اراک نسبت به وضعیت شغلی خود معترضند. گفته می شود آنها بیش از شش ماه است که حقوقی دریافت نکرده اند.
یکی از کارگران کارخانه آذرآب به خبرنگار تجارت امروز گفت: ما نه اهل مسائل سیاسی هستیم و نه به جناحی وابسته ایم فقط حق و حقوق خود را می خواهیم.
این کارگران شش ماه است که دائم به صورت مسالمت آمیز و از طرق قانونی پیگیری مطالبات صنفی خود بوده اند اما به نظر می رسد این مسیر موفق نبوده که دیروز کارگران آذرآب مقابل کارخانه تجمع کردند.
البته
این کارگران در15 مرداد ، ۳۱ تیر و ۲۵ تیر و اواخر اردیبهشت ماه، با تجمع وراهپیمایی به پرداخت نشدن مطالبات و حق و حقوقشان اعتراض کردند.
دیروز همزمان کارگران هپکو نیز در مجاورت معترضان آذرآبی با مطالباتی مشابه تجمع کرده بودند اما طبق اخبار رسیده با هر دو تجمع برخورد شده و نیروی انتظامی به پراکنده کردن تجمع کنندگان کرده است.
کارگران می گویند قرار بود دیروز مدیرعامل آذرآب در میان کارگران حاضر شده و برای آنها سخنرانی کند که این مساله محقق نشد.
شکراله حسن بیگی معاون سیاسی استاندار مرکزی با اشاره به اینکه مشکل ایجاد
شده به جهت انجام نشدن تعهدات مدیرعامل شرکت آذراب است گفت: سه هفته پیش
دادستان اراک به منظور رفع مشکلات کارگران با پرنا مدیرعامل و دو عضو هیات
مدیره آذراب جلسهای برگزار کرد اما متاسفانه مدیرعامل نسبت به انجام
تعهدات حاصل از این جلسه عمل نکرده و موجب اعتراض دوباره را موجب شده است.
به هر حال شهر اراک دیروز شرایط خاصی را تجربه کرد. این که تعدادی از کارگران دو کارخانه بزرگ این شهر تجمع کنند و طبعا ضابطان نظم و امنیت شهر هم مانع تجمعات شوند و احیانا زد و خوردهایی هم شکل بگیرد برای شهر تقریبا کوچکی مثل اراک خاص است. امیدواریم مشکلات این کارگران هر چه زودتر برطرف شود.