کد خبر: ۲۴۳۵۸
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۰

اول مهر، بیش از 13 میلیون دانش آموز به مدرسه می‌روند

وزیر آموزش و پرورش گفت: شنبه، اول مهرماه بیش از 13 میلیون دانش آموز سال تحصیلی جدید را آغاز می کنند و 960 هزار کارمند و معلم مشغول خدمت خواهند شد، 138 میلیون جلد کتاب درسی در 900 عنوان کتاب درسی توزیع کرده ایم.
اول مهر، بیش از 13 میلیون دانش آموز به مدرسه می‌روند
به گزارش تجارت امروز؛ وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تهدیدهای فضای مجازی و هجمه های دشمن از این طریق، گفت: دانش آموزان باید در مقابل این آسیبها محافظت و مقاومت داشته باشند، به همین خاطر درصدد هستیم که در سال تحصیلی جدید، دانش آموزان با نیازهای فردی و اجتماعی خود بیشتر آشنا شوند.

سید محمد بطحائی امروز، پنجشنبه در دیدار با آیت الله العظمی جعفر سبحانی اظهار داشت: سال تحصیلی که از شنبه آغاز می شود، با آغاز ماه محرم و دفاع مقدس مقارن شده است.

وی افزود: اولین سال تحصیلی است که توفیق خدمت در آموزش و پرورش را دارم و در ابتدای این سال خدمت مراجع و علما رسیدیم که سال پرثمری را برای انقلاب و کشور داشته باشیم.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: شنبه، اول مهرماه بیش از 13 میلیون دانش آموز سال تحصیلی جدید را آغاز می کنند و 960 هزار کارمند و معلم مشغول خدمت خواهند شد، 138 میلیون جلد کتاب درسی در 900 عنوان کتاب درسی توزیع کرده ایم.

وی گفت: برنامه‌های تحصیلی در قالب کتاب‌های درسی به اجرا در می آید و سندی در آموزش و پرورش به عنوان سند تحول بنیادین وجود دارد و جزء معدود اسنادی است که کلی گویی و چشم انداز را بیان نکرده است، بلکه لایه ها و راهکارهای عملیاتی را پیش بینی کرده است.

بطحایی اظهار کرد: تعدادی از زیرنظام‌های سند شامل، سه زیرنظام در ماه های اخیر آماده می شود، این سند مسیر تحول در نظام آموزش و پرورش را روشن کرده است و تا حدود زیادی مشخص کرده است که از چه مسیری برای تحول در نظام آموزش و پرورش حرکت کنیم، خروجی‌های ما دانش آموزانی است که در حال تحصیل هستند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: سند تحول بنیادین در عمل با موانعی مواجه است که بخشی از آن مرتبط به منابع انسانی و اقتصادی است؛ حتی رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز به صورت ظریف، گله مندی خود را از این نقیصه‌ها اعلام کردند که چرا این سند مستقر نمی شود.

وی گفت: امیدواریم با لطف خداوند این سند را مستقر کنیم و از منابع آن در نظام آموزشی کشور استفاده کنیم. /ایرنا 
نظر شما