کد خبر: ۳۷۸۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳

بیانیه شفر در خصوص صحبت های کی‌روش

در هشتاد و پنج درصد مسابقات ما وریا غفوری به عنوان مدافع راست بازی کرد. هر کسی که مسابقات لیگ را پیگیری و تماشا کرده باشید از این نکته آگاه است.
به گزارش تجارت امروز؛ سایت باشگاه استقلال نوشت: وینفرد شفر اطلاعیه‌ای را در خصوص حرف‌های کی‌روش صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

*در هشتاد و پنج درصد مسابقات ما وریا غفوری به عنوان مدافع راست بازی کرد. هر کسی که مسابقات لیگ را پیگیری و تماشا کرده باشید از این نکته آگاه است.

*مهم تر از همه چیز کیفیت خارق العاده وریا غفوری است. او به خوبی نقش یک دفاع راست را با عملکردی مدرن و محکم به نمایش گذاشت.

*من ناراحت و نا امید شدم؛ به خاطر اینکه تیم ملی بازیکن من را پس از بازی با الهلال تحت فشار گذاشت. او و استقلال را تحت فشار گذاشت، از مسیری که به نظر من غیر منصفانه، خارج از شرایط همکاری و مضر برای ما و بازیکن ما بود اما آن مساله متعلق به گذشته است.

*من امیدوارم ما در آینده با هم همکاری داشته باشیم به خاطر اینکه این بهترین کار برای فوتبال ایران است و من باور دارم همه ما یعنی تیم ملی و باشگاه ها یک هدف را دنبال می کنیم که پیشرفت فوتبال ایران است.

*اگر شما دو دروازه بان خوب داشته باشید، باید هر دوی آنها را بازی دهید.

*هیچ تردیدی نمی تواند وجود داشته باشد که حسینی دروازه بان آینده است و عملکرد او در مسابقات لیگ و مسابقات بین المللی فوق العاده بود و او شایستگی حضور در تیم ملی را داشت اما این نظر شخصی من است. 

عضویت درکانال تلگرام
نظر شما