
به گزارش تجارت امروز؛ اگر افراد در کنار این دیدگاه داشتن نیروی کار قوی و محیط کار بزرگ و مناسب را نیز مانع بزرگ تلقی کنند، قطعاً دست به این خطر نخواهند زد و سرمایه خود را در راههای دیگر صرف میکنند.
اما با توجه به این موانع و شرایط اقتصادی موجود در کشور هنوز افرادی هستند که با سرمایه اندک، اما پشتکار زیاد پا به این عرصه گذاشتند و توانستند کسب و کار خود را راهاندازی کنند و موفق شوند.
همین افراد هستند که کارشان را با سرمایه اندک و پشتوانه خداوند متعال آغاز کردند و در این مسیر موانع سر راه خود را نادیده گرفته و با ایمان راسخ و پشتکار قوی به راه خود ادامه داده اند تا امروز از او با نام «کارآفرین» یاد شوند.
در مسیر اشتغال و کارآفرینی همیشه موانع بسیاری از جمله سرمایه در گردش، نیروی کار و بیمه تأمین اجتماعی وجود دارد، اما با برنامهریزیهای کوتاهمدت و بلندمدت برای رسیدن به هدف نهایی خود تلاش کردیم و به موانع بیتوجه بودیم، زیرا اعتقاد دارم که در این مسیر هر چه به موانع نگاه نکنید و بیتوجه باشید موفقتر خواهید بود.
با توجه به شرایط اقتصادی موجود تلاش کنید مشتریان را درک و با آنها مدارا کنید و همچنین با نیروهایی که برایتان کار میکنند رفتار خوبی را در پیش بگیرید؛ برای رسیدن به موفقیت، مردمداری از پشتکار نیز اهمیت بیشتری دارد.
در حال حاضر اینکه جوانان میگویند «کار نیست» را نمیپذیرم، زیرا اگر کسی بخواهد کار کند، راه آن را پیدا خواهد کرد. آفت اصلی که گریبان جوانان را گرفته از یک طرف علاقهمندی آنان به شغل کارمندی است که به یک مانع اصلی در کشور مبدل شده و از طرف دیگر رویای «یک شبه پولدار شدن» است.
جوانان تصور میکنند که باید همهچیز در ابتدا برای آنان فراهم شود تا بتوانند کار کنند و به مدارج بالا برسند، اما نکته مهمتر این است که آنان نمیدانند باید از جایی که ایستادند آغاز به کار کنند و اگر به موانع بیتوجه باشند و فقط حرکت کنند رویاهای آنها به هدف تبدیل خواهد شد.
با توجه به نوع افکار و تلاش جوانان این موانع در مسیر رشد و تعالی آنان هم میتوانند تأثیرگذار باشد و هم بلااثر، در مسیر اشتغال و کارآفرینی به طور کامل باید از ادارات و پروتکلهای اداری صرفنظر کرد، زیرا به منزله یک مانع در سر راه موفقیت جوانان هستند.