کد خبر: ۴۲۳۸۱
تعداد بازدید: ۲۱۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰
چغندر قند از جمله محصولات لذیذی فصل سرماست که خوردن آن در هوای سرد بسیار دلچسب است.
به گزارش تجارت امروز؛ زمستان با گاری‌هایی برای ما تداعی می‌شود که بوی لبو از آن سر به فلک می‌کشد. لبوهای داغ و خوشبویی که لذتش به خوردن در هوای سرد و برفی است.
چغندر همچنین لبو هم نامیده می شود، قرمز رنگهای خوشمزه که ها حاوی سدیم و چربی کمی هستند که به ما نشان می دهد که چرا آن ها خوب هستند. آن ها منبع خوبی از اسید فولیک هستند و در نتیجه از سلامت روانی و احساسی پشتیبانی می کنند. لبو مملو از مواد مغذی دیگری مانند آهن, منگنز, مس, پتاسیم و منیزیم است که همه آن ها منافع فردی خود را دارند.
حتی لبو خام مزایای فوق العاده ای دارد - یکی از آن ها توانایی پیش گیری از سرطان است ؛ نه فقط سبزیجات, بلکه برگ ها هم چیزی برای ارائه دارند. چغندر سبز مملو از فیبر و پروتئین است. آن ها همچنین حاوی ویتامین K (خواص انعقاد خون) و کلسیم (برای استخوان و دندان قوی) هستند.
ها را اما می‌توان تبدیل به ترشی هم کرد و برای باقی روزهای سال از آن لذت برد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش تصویری