کد خبر: ۴۵۰۰۹
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۰

اعتراض آقای نماینده به قیمت نان در مراغه

نماینده منتخب مردم مراغه و عجب شیر در مجلس، به افزایش نرخ نان در مراغه اعتراض کرد.
اعتراض آقای نماینده به قیمت نان در مراغه
به گزارش تجارت امروز؛ از امروز نرخ انواع نان در شهرستان مراغه در قالب اصلاح نرخ افزایش یافته است.
علی علیزاده منتخب مردم مراغه و عجب‌شیر با انتشار متن کوتاهی در کانال تلگرامی خود، افزایش قیمت نان را در روزهای کرونایی نشانه بی‌اطلاعی مسئولان از وضعیت عموم مردم دانست.
در این متن آمده در حالی که مسئولان دولت از جمله آقای ربیعی سخنگوی دولت و آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه از عدم افزایش قیمت نان در کشور می‌گویند، اما در کمال ناباوری شاهدیم که مسئولان محلی و استانی ما در شرایط بد معیشتی و بی‌پولی مردم اقدام به افزایش قیمت نان تحت عنوان اصلاح قیمت می‌کنند.
در پیام منتخب مراغه آمده، این آقایان از شرایط بد معیشتی بی‌اطلاع هستند یا مشکلات و گرفتاری‌های عموم مردم برایشان بی‌اهمیت است؟!! 
درادامه آمده ، مسئولی که از وضعیت بد معیشتی و عدم توان خرید نان لواش برخی از مردم بی اطلاع باشد و یا برایش اهمیتی نداشته باشد، حق نشستن بر مناصب دولتی و خدمتگذاری را ندارد.
از امروز در مراغه قیمت نان نزدیک به 39 درصد افزایش یافته است.
نظر شما