کد خبر: ۴۵۳۴۰
تعداد بازدید: ۳۱۸
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹
از طریق ویژگی‌های ظاهری مانند بو و رنگ قارچ نمی‌توان به صورت قطعی سمی بودن یا نبودن قارچ‌ها را تشخیص داد و با هیچ‌کدام از روش‌های جوشاندن، پختن و کبابی کردن نمی‌توان سمی بودن قارچ‌ها را از بین برد و مواد سمی قارچ را تخریب کرد.
به گزارش تجارت امروز؛ همه مصرف‌کنندگان قارچ خوراکی از قارچ‌های بسته‌بندی شده که دارای برچسب و پروانه بھره‌برداری از وزارت جھادکشاورزی است، استفاده کنند.

فصل بهار بهترین زمان برای رویش قارچ‌ در طبیعت بوده و در صورت مطلوب بودن شرایط در فصل پاییز نیز احتمال رشد قارچ‌های خودرو در طبیعت وجود دارد و باید در این فصول مراقب قارچ‌های سمی باشیم.

از طریق ویژگی‌های ظاهری مانند بو و رنگ قارچ نمی‌توان به صورت قطعی سمی بودن یا نبودن قارچ‌ها را تشخیص داد و با هیچ‌کدام از روش‌های جوشاندن، پختن و کبابی کردن نمی‌توان سمی بودن قارچ‌ها را از بین برد و مواد سمی قارچ را تخریب کرد.

قارچ‌های خودرو در طبیعت هیچ مشخصه‌ای برای غیرسمی بودن ندارند با این که این احتمال وجود دارد که درصدی از قارچ‌های خودرو سم خاصی نداشته باشند اما روش تشخیصی قطعی وجود ندارد.
کوچک‌ترین اشتباه در تشخیص سمی یا غیرسمی بودن قارچ‌ها ممکن است سبب مرگ یا آسیب‌های جدی به اعضای بدن شود.


نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش تصویری