کد خبر: ۴۵۷۴۸
تعداد بازدید: ۱۴۹
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰
مدیر جهاد کشاورزی بردسکن دو عامل مهم در کاهش ۳۰ درصدی محصول انگور در این شهرستان را خسارت تگرگ و سرمازدگی اول فصل اعلام کرد.
به گزارش تجارت امروز؛ علیرضا مهمیز در بردسکن گفت: سطح باغات انگور بردسکن هزار و 50 هکتار است که با میانگین تولید 20 تن در هکتار پیش بینی می شود 21 هزار تن محصول انگور برداشت شود.
وی با بیان اینکه 6 رقم انگور در بردسکن تولید می‌شود، گفت: 80 درصد محصول تولیدی انگور شهرستان بردسکن رقم پیکامی و عسکری است و بیش از 85 درصد باغات انگور بردسکن در بخش مرکزی این شهرستان قرار دارد.
مدیر جهاد کشاورزی بردسکن با بیان اینکه سطح زیرکشت محصولات زراعی و باغی شهرستان بردسکن 28 هزار و 850 هکتار است گفت: بیش از 70 درصد این سطح باغات است که محصول انگور در بین محصولات باغی شهرستان جایگاه چهارم را دارد.
مهمیز با اشاره به اینکه  70 درصد محصول انگور شهرستان تبدیل به کشمش می‌شود،گفت: 30 درصد این محصول صرف تازه خوری می شود که از این میزان 20 درصد آن به خارج از کشور صادر می شود.

بیشتر بخوانید:

وی پایین بودن قیمت محصول انگور را مورد اشاره قرار داد و گفت: قیمتی که از کشاورزان خریداری می شود به ازای هر کیلوگرم بین 25 هزار ریال تا 30 هزار ریال است که با توجه به هزینه‌های بالا در امر تولید در آمد اقتصادی برای انگورکاران ندارد که امید است در سال آینده این محصول به قیمت واقعی خودش برسد تا کشاورزان دچار ضرر و زیان نشوند.
وی ارزش ناخالص محصول انگور را بیش از 60 میلیارد تومان اعلام کرد.
مدیر جهادکشاورزی بردسکن بر اجرای روش های نوین زیرسطحی در باغات انگور تاکید کرد و گفت: اجرای این طرح علاوه براینکه تبخیر را به حداقل می رساند مصرف آب را نیز 50 درصد کاهش می دهد.
وی اظهار داشت: با توجه به اقیلم منطقه و وضعیت منابع آبی باید کشاورزان به سمت روش‌های نوین حرکت کنند که در باغات انگور شهرستان کمتر از 5 درصد طرح زیرسطحی اجرا شده است.
وی همچنین بر اجرای طرح سایبان در باغات انگور این شهرستان تاکید کرد و گفت: دولت تسهیلاتی برای اجرای این طرح به متقاضیان پرداخت می‌کند که اجرای آن باعث افزایش رشد و رویش محصول شده و جلوی آفتاب سوختگی و پوسیدگی محصول انگور را نیز می گیرد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش تصویری