به گزارش تجارت امروز، کریستوف دی بیوکلر (Christophe De Beukelaer)، عضو پارلمان بلژیک، قصد دارد حقوق خود را به طور کامل با بیتکوین دریافت کند.
بیوکلر، فناوری بلاکچین را باعث ایجاد یک انقلاب میداند، مشابه ظهور اینترنت در 30سال قبل. هر حوزهای از زندگی، امور مالی، بیمه و حاکمیت، تحت تأثیر این فناوری قرار میگیرد.
شهردار جدید نیویورک، اریک آدامز (Eric Adams)، ۳ ماه حقوق خود را با بیتکوین دریافت کرد تا نیویورک را به مرکز بیتکوین تبدیل کند. فرانسیس سوارز (Francis Suarez)، شهردار میامی، جین کاستور (Jane Castor)، شهردار تامپا تصمیمات و سیاستهای رشد فعالیتهای بلاکچینی مشابهی را در انتخاب کردند.
دی بیوکلر، بروکسل و بلژیک را در فاصله زیادی برای رسیدن به بالاترین در صنعت رمزارزها نمیبیند. شخصیتهای ورزشی معروف جهان، فرانسیس انگانو (Francis Ngannou)، قهرمان سنگین وزن UFC، حقوق خود در قالب بیتکوین دریافت کردند.
انتهاخبر//