به گزارش تجارت امروز، در مجلس هم با همه محدودیتهایی که بود با تصویب قوانین و مقررات مختلف توانستیم گرههایی از سیستم اداری کشور باز کنیم.
دوره میراث گردشگری و فرهنگی هم کوتاه بود، اما همکاران من زحمت کشیدند و ایدههای مفصل و مشروحی را آماده کردند برای ایجاد یک جهش هم در حوزه میراث فرهنگی هم در حوزه گردشگری، قرار بود ما کشور را برای جذب سالانه ۲۰میلیون گردشگر خارجی تسهیل کنیم.
متاسفانه کمتر از ۳ درصد آنها موفق شد و ۹۷ درصد پروژهها و برنامههای میراث فرهنگی را دولت آقای احمدینژاد کنار گذاشت که این همیشه مایه تاسف من است که چرا کارهای مهمی که برای کشور کارشناسی و طراحی شده بود، هیچکدام محقق نشدند.
معتقد هستم افرادی که تجربهای را کسب کردهاند، این تجربیات متعلق به خودشان نیست و متعلق به کشور است. چه در دولت و حکومت باشند و چه نباشند، این تجربیات را باید در خدمت کشور و مردم بگذارند.
از آغاز دولت آقای احمدینژاد تا امروز، به دو دلیل تحریمهای ظالمانهای که تحت تاثیر برنامههای هستهای ایران از سوی غرب بر ما تحمیل شده است و به دلیل تحریم سیاسی که نهادهای حکومتی اعمال میکنند، هیچ یک از طرحها و ایدههای بلندی که من، همفکران و دوستانم برای توسعه ایران و ایجاد جهش در توسعه صنعتی و سایر بحثهای تولیدی که رهبری هم تاکیداتی برای افزایش تولید داشتند، تحت تاثیر دو تحریم یاد شده، امکان تحقق نیافت.
الان بیش از ۱۷ سال است که گروهی که همراهم بودند، با هم در حال درجا زدن و تاسف خوردن هستیم. در واقع هر کار، فکر و ایدهای که حسین مرعشی پس از ۴۰ سال تجربه پرورش دهد و طرحی را آماده کند که بخواهد آن را در کشور ایجاد کند، توسط نهادهای حکومتی موثر متوقف میشود.
انتهای خبر//