
به گزارش تجارت امروز؛ نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) با ۲ دلار یا ۰.۷ درصد کاهش به ۱۱۸.۹۳ دلار در هر بشکه رسید.
عرضه محدود با کاهش صادرات از لیبی در بحبوحه بحران سیاسی که تولید و بنادر را تحت تأثیر قرار داده است، تشدید شده است.
سایر تولیدکنندگان اوپک پلاس برای رسیدن به سهمیههای تولید با مشکل مواجه هستند و روسیه به دلیل جنگ در اوکراین با ممنوعیت نفت خود مواجه شده.
وزارت انرژی ایالاتمتحده (DOE) همچنین چهارمین اطلاعیه فروش ۴۵ میلیون بشکه نفت خام از ذخایر استراتژیک نفت را اعلام کرد.
UBS پیشبینی قیمت برنت خود را به ۱۳۰ دلار در هر بشکه در پایان سپتامبر و به ۱۲۵ دلار برای سه فصل بعدی افزایش داد، درحالیکه قبلاً این عدد ۱۱۵ دلار بود.
این بانک اعلام کرد: ذخایر کم نفت، کاهش ظرفیت مازاد، و خطر رشد عرضه و رشد تقاضا در ماههای آینده ما را بر آن داشته است تا پیشبینی قیمت نفت خود را افزایش دهیم.
آژانس رتبهبندی فیچ، مفروضات قیمت نفت برنت و وستتیآی را برای سال ۲۰۲۲ به ترتیب با ۵ دلار افزایش به ۱۰۵ و ۱۰۰ دلار در هر بشکه رساند.
بازار منتظر گزارشهای هفتگی موسسه نفت آمریکا در روز سهشنبه و اداره اطلاعات انرژی ایالاتمتحده در روز چهارشنبه برای دادههای موجودی نفت خام و سوخت آمریکا بود.
شش تحلیلگر شرکتکننده در نظرسنجی رویترز پیشبینی کردند که ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته ۱.۲ میلیون بشکه کاهش داشته باشد، درحالیکه ذخایر بنزین ۸۰۰ هزار بشکه افزایشیافته و ذخایر گازوئیل و نفت گرمایشی بدون تغییر باقیمانده است.
شیوع کرونا در چین که در یک کافه در پکن ردیابی شده است، ترس از مرحله جدید قرنطینه افزایش پیداکرده و این موضوع باعث کاهش تقاضای نفت در این کشور شده است
سازمان کشورهای صادرکننده نفت در گزارش ماهانه خود به پیشبینی خود مبنی بر اینکه تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۲ از سطح پیش از همهگیری فراتر خواهد رفت، پایبند بود، اما گفت که حمله روسیه به اوکراین و تحولات مرتبط با همهگیری ویروس کرونا خطر قابلتوجهی دارد.
نمایندگان اوپک و منابع صنعتی به رویترز گفتند که این گروه شاهد کاهش رشد تقاضا در سال آینده است، زیرا افزایش قیمت نفت به افزایش تورم کمک میکند و بهعنوان عامل فشار بر اقتصاد جهانی عمل میکند.
انتهای مطلب