کد خبر: ۵۲۹۶۹
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۳

آغاز ساخت فاز دو مسکن ملی با 100 هزار مسکن

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز فاز دوم ساخت نهضت ملی مسکن با ظرفیت 100 هزار واحد در شهرهای جدید از ابتدای هفته پیش رو خبر داد.  
آغاز ساخت فاز دو مسکن ملی با 100 هزار مسکن

به گزارش تجارت امروز؛ علیرضا جعفری، معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در ادامه انجام طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید که در خردادماه آغاز ساخت ۱۰۰ هزار واحد شد و چهارشنبه هفته جاری عملیات ۱۰۰ هزار واحد گام دوم نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید آغاز می‌کنیم.

 

 

وی افزود: با توجه به اینکه طرح نهضت ملی مسکن، متقاضی محور است در این مرحله پروژه‌ها را در شهرهایی که متقاضیان واجد شرایط ثبت نام کرده و به مرحله افتتاح حساب رسیده‌اند کلنگ‌زنی می‌کنیم.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: درخصوص ۱۰۰ هزار واحد مرحله‌ی اول در بحث آماده‌سازی زمین به پیشرفت بیش از ۶۰ درصد رسیده‌ایم و در حوزه ساخت مسکن هم به بالای ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دست یافته‌ایم.

 

جعفری با اشاره به سیاست جدید وزارت راه و شهرسازی به منظور احداث مسکن با تراکم پایین گفت: با توجه به این موضوع امیدواریم دوره ساخت را کاهش دهیم که در کاهش هزینه تمام شده مسکن تاثیرگذار خواهد بود. همچنین هرچه سریعتر واحدها به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

 

 

انتهای مطلب

عضویت درکانال تلگرام
نظر شما