کد خبر: ۵۳۰۲۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸

شکست بورس در مقابل سرمایه‌گذاران

با کاهش سیگنال‌های مثبت در رابطه با نشست‌های هسته‌ای برجام، چشم‌انداز افراد جامعه نسبت به گشایش‌های اقتصادی ناشی از بهبود روابط خارجی در ماه‌های آتی کم‌رنگ‌تر شد.
شکست بورس در مقابل سرمایه‌گذاران

به گزارش تجارت امروز؛ عوامل مختلفی وجود دارد که تحلیلگران ارزی بازار تهران آن را مسبب افزایش حجم تقاضا و به دنبال آن رشد نرخ دلار می‌دانند. مهمترین عاملی که تحلیلگران به آن اشاره می‌کنند، انتظارات تورمی و سرایت دارایی‌های خارج شده از بورس به بازارهای سوداگرانه است.

 

با کاهش سیگنال‌های مثبت در رابطه با نشست‌های هسته‌ای برجام، چشم‌انداز افراد جامعه نسبت به گشایش‌های اقتصادی ناشی از بهبود روابط خارجی در ماه‌های آتی کم‌رنگ‌تر شد. از سوی دیگر در روزهای گذشته سخنان رابرت مالی، نماینده امور ایران در دولت آمریکا، مبنی بر کاهش احتمال از سرگیری این نشست‌ها انتظارات سیاسی مثبت در بازار را به کلی تغییر داد و سبب افزایش نا اطمینانی‌ها در بازار شد.

 

در این میان بررسی‌ها نشان می‌دهد که در روزهای اخیر نسبت خروج دارایی از بازار سرمایه افزایش یافته و به عقیده کارشناسان این دارایی‌ها به بازارهای دیگر سرایت خواهند کرد که نزدیک‌ترین مقصد آنها بازارهای ارز و طلا است.در نتیجه با افزایش سطح تقاضا درمعاملات ارزی شرایط فشار خرید ایجاد خواهد شد. برخی معتقدند که از افزایش قابل توجه نرخ دلار،سیگنال خروج سرمایه مخابره می‌شود.

 

انتهای مطلب

عضویت درکانال تلگرام
نظر شما