به گزارش تجارت امروز؛ عدم مدیریت صحیح در حوزههای کشاورزی آسیب زیادی به این بخش وارد کرده است و صدور بخشنامههای ناگهان اقتصاد این بخش را مختل کرده است. متأسفانه صدور بخشنامههای ناگهانی باعث اجرا نشدن صحیح کشاورزی قراردادی میشود.
پایین بودن بهرهوری و قیمت بالای تمامشده محصول، قدرت رقابت را از صادرکنندگان میگیرد که باید در کنار استفاده از علم و فنّاوری، مسائل را به دست خود حل کنیم.
متأسفانه فقط به دلیل اینکه اراضی باید آبیاری شوند و سرسبز باشند تا مالکیت آنها حفظ شود، آبهای باکیفیت را در اراضی بیکیفیت و کمبهره مصرف میکنیم درحالیکه میتوان با اصلاح قانون این آب را به اراضی پربازده انتقال داد.
صدور بخشنامههای ناگهانی باعث اجرا نشدن صحیح کشاورزی قراردادی میشود بهعنوانمثال پس از دو ماه مذاکره با خریدار خارجی که توافق برای خرید هزار تن از یک محصول انجامشده بود، دقیقاً در روزی که طرف خارجی برای اجرای توافق وارد ایران شد بخشنامهای صادر و صادرات آن محصول ممنوع اعلام شد.
سال گذشته فقط در استان کرمان به ۲۱۲ هکتار از باغات یک محصول در کرمان ۹۰ درصد خسارت واردشده که این مسئله برای سومین سال پیاپی اتفاق افتاده است.
انتهای مطلب