به گزارش تجارت امروز؛ به گفته ی مسعود امراللهی، مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی میانگین قیمت گوشت قرمز حدود ۲۹۰ هزار تومان می باشد.
وی اظهار داشت: آنالیز گوشتی که به عنوان گوشت لاشه گوسفندی جوان است بین ۲۸۰ تا ۲۹۰ هزار تومان برآورد میشود.
مسعود امراللهی مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی در اراک میانگین قیمت گوشت را حدود ۲۹۰ هزار تومان اعلام کرد با تسنیم گفت: آنالیز گوشتی که به عنوان گوشت لاشه گوسفندی جوان است بین ۲۸۰ تا ۲۹۰ هزار تومان برآورد میشود.
وی با بیان اینکه گوشت گرم وارداتی و گوشت گرم داخلی هماکنون در حال توزیع در بازار است، افزود:مصرف روزانه تهران حدودا ۴۰۰ تن است.
مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی با انتقاد از اینکه "یک دست مغز ران و گوشت لخم بدون چربی در قالب یک بسته گوشتی نیم میلیونی عرضه شده است، تصریح کرد: این درحالیست که شاید از یک لاشه حدود ۷ درصد وزن گوشت لخم نداشته باشد.
وی با بیان اینکه در مجموع در صنعت دستهبندی ۹۷ کیلوگرم از این گوشت تولید شده بود، ادامه داد: با توجه دستوری که به انجمن بستهبندی داده شده مقرر شد این گوشتهای بستهبندی خاص هم تولید نشود و گوشتها عمدتاً به صوت مخلوط و ران و سردست باشد تا برای مردم عزیز عمومیت داشته باشد.
انتهای مطلب/م.ع