کد خبر: ۵۵۸۲۲
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۴

مادر جان دارد! / دنیای بدون فریماه فرجامی چگونه است؟

بیشتر سینماگران یک عکس یا ویدئو از فریماه فرجامی را منتشر کرده و خبر درگذشت او را بازنشر کرده‌اند ولی چند بازیگر و منتقد سینمایی هم در باره او نوشته‌اند، اما شاید متفاوت‌ترین اظهارات را احمد طالبی‌نژاد داشته است که به صراحت درباره مشکل بزرگ زندگی فرجامی و چند هنرمند دیگر حرف زد.
مادر جان دارد! / دنیای بدون فریماه فرجامی چگونه است؟

به گزارش تجارت امروز؛ فریماه فرجامی بازیگر سینمای ایران پس از چند روز کما در سن ۷۱ سالگی به سراغ کوچ عبدی رفت. «ستاره نامرئی سینمای ایران» به فعالیت و زندگی او اشاره کردیم، اما رفتن او چه بازتابی در بین سینماگران داشته است؟

اکثر سینماگران و حتی علاقه‌مندان به سینما عکس یا فیلمی از فریماه فرجامی را در شبکه‌های اجتماعی و صفحات یا اکانت‌های خود منتشر کرده اند و تنها خبر درگذشت او را بازنشر می‌کنند، اما برخی از بازیگران و منتقدان سینما نیز درباره او نوشته اند. شاید متفاوت‌ترین اظهارات را احمد طالبی نژاد بیان کرد که در پایان می‌توانید آن را بخوانید.

شبنم مقدمی (بازیگر) چند روز پیش وقتی خبر به کما رفتن فریماه فرجامی منتشر شد، نوشت: «خانم شما من را نمی‌شناسید... وقتی وارد عرصه شدم از بدشانسی منزوی شدم. کنارت روی صحنه و جلوی دوربین کار می‌کنم وقتی که هیچ چیز ممکن نبود، حتی ندانستن تو... تو من را نمی‌شناسی، اما چرا من... من تو را خوب می‌شناسم.

من صد بار دیدم اکثر بزرگ «آفاق»، «نرگس» و در کمال تعجب شما... سیصد بار «فروغ الزمان» در آخرین عمل.

با «ماه» مادرم آنقدر اشک ریخته ام که نمی‌توانم بگویم!

«مونس» بی پناه از «سرب» را آنقدر به آغوش خیال کشیده ام که نپرسم!‌

نمی‌دانی چقدر آرزوی تو شدن را دارم... در تمام سال‌های نوجوانی و جوانی ام شبیه تو شدن را دیده ام... چقدر در تصوراتم تمرین کرده ام که تو شوم...‌

نمی‌شد مثل تو زیبا شد، فقط می‌توانستی به خودت نگاه کنی و بعد خودت را تحسین کنی... تو نه تنها زیبا بودی، بلکه روی پرده باشکوه، باوقار و خاص بودی... روی صحنه... هر نقش .. تو بهترین بودی.

در ادامه شما را دعوت می کنیم سکانس پایانی فیلم مادر با بازی درخشان فریماه فرجامی را ببینید

انتهای مطلب

عضویت درکانال تلگرام
نظر شما