کد خبر: ۵۶۱۳۹
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۷

قایدی به استقلال باز می‌گردد؟

محبی مهاجم فصل گذشته استقلال گفت که هموطن و همبازی سابقش در انتظار بازگشت به آبی پوشان مهدی قایدی منتظر بازگشت به استقلال است!
قایدی به استقلال باز می‌گردد؟

به گزارش تجارت امروز؛ محمد محبی درباره پایان حضورش در تیم ملی با تغییر کادر فنی و حضور امیر کلانوی گفت: خدا را شکر به تیم ملی برگشتم و توانستم عملکرد خوبی داشته باشم. گذشته‌ها گذشته است، اما من می‌توانستم تصمیمات بهتری بگیرم (برای حضور در جام جهانی)، اما این باید از قضا و حکمت بوده باشد، اما امیدوارم در آینده اتفاقات خوبی برای ما بیفتد و بتوانیم قهرمان جام ملت‌های آسیا شویم.

وی ضمن تمجید از همکار فصل گذشته خود و همشهری خود گفت: مهدی کایدی سه، چهار هفته پیش به برنامه رفت و حیف است از او یاد نکنیم. مهدی را از 11 سالگی در شاهین بوشهر می شناسم تا الان و چشم بند همدیگر را می شناسیم و با هم فوتبال خوبی بازی می کنیم.

ستاره فصل گذشته استقلال یادآور شد: مهدی قائدی در برخی قسمت ها به ریزه کاری ها رسیدگی می کرد و گاهی با سرعت و قدرتم کمک می کردم. همکاری ما دو نفر در فصل گذشته در استقلال باعث پیشرفت من، باشگاه استقلال و خود مهدی شد و کل تیم استقلال جلو رفتند و فوتبال جذابی به نمایش گذاشتند.محبی در پاسخ به این سوال که مهدی کایدی فصل آینده در کدام تیم خواهد بود و چه تصمیمی را در نظر دارد، گفت: آخرین باری که با او صحبت کردم دبی آنجا بود و منتظر بود ببیند می تواند به استقلال برگردد یا خیر.

انتهای مطلب

عضویت درکانال تلگرام
نظر شما