کد خبر: ۵۶۳۲۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹

دوبرابر شدن مبلغ جریمه‌های رانندگی  

انجام تخلفات حادثه ساز طبق جدول نمرات منفی، هم اعمال قانون و هم نمره منفی را شامل حال راننده می‌نماید و فرقی ندارد وسیله متخلف موتورسیکلت و یا خودرو باشد.

دوبرابر شدن مبلغ جریمه‌های رانندگی
 

به گزارش تجارت امروز؛ افزایش هزینه جریمه 7 تخلف رانندگی توسط پلیس راهور تایید شد. این تخلفات شامل سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، انحراف به چپ، مخدوش‌کردن پلاک و رانندگی در حالت مستی می‌باشند که از جمله تخلفات حادثه ساز هستند.
 
سردار حمیدی رئیس پلیس راهور تهران اظهار کرد که تعریفی که از تخلفات حادثه ساز می‌شود سلیقه‌ای نیست و در قانون به آن ذکر شده است و به عنوان قانون رسیدگی به تخلفات که توسط مجلس شورای اسلامی تایید شده است مندرج و به پلیس که همان دستگاه اجرایی می‌باشد جهت برخورد با تخلفات ابلاغ گردیده است و علاقمندان می‌توانند با جستجو در فضای مجازی مطالب وبند‌های قانونی آنرا مطالعه نمایند.
 
وی افزود: در ماده ۷ کتاب قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، جدولی وجود دارد که که بیست ردیف دارد و موضوعات آن به تخلفات حادثه ساز باز میگردد. عناوین این تخلفات مانند سرعت، سبقت، حرکات مارپیچ، دنده عقب در بزرگراه‌ها و آزادراه‌ها، صحبت با تلفن همراه است که طبق آن رانندگان متخلف اعمال قانون و نمره منفی به آن‌ها تعلق می‌گیرد. 
 
رییس پلیس راهور تهران  بیان داشت: صحبت با تلفن همراه در حال رانندگی و بیش از ۶۰ کیلومتر بر ساعت هم نمره منفی و هم جریمه را در پی خواهد داشت همچنین انجام تخلفات حادثه ساز طبق جدول فوق هم اعمال قانون و نیز نمره منفی را شامل حال راننده می‌نماید و فرقی ندارد وسیله متخلف موتورسیکلت و یا خودرو باشد.
 
گفتنی است این موضوع و رعایت کردن آن آنقدر مهم و حیاتی است که سردار سید تیمور حسینی، جانشین پلیس راهور فراجا گفته است که مبلغ هفت جریمه رانندگی به میزان دو برابر افزایش یافت. این جرائم از نوع تخلفات حادثه‌ساز هستند که زمینه‌ساز اتفاقات ناگواری می‌شوند. همچنین امین حسین رحیمی وزیر دادگستری از بررسی پیشنهاد نیروی انتظامی برای افزایش تخلفات رانندگی در دولت خبر داد و گفت: افزایش جریمه تخلفات حادثه ساز بیشتر از تخلفات معمولی خواهد بود.
 
به هرحال باید گفت که متاسفانه افرادی که تخلفات پر‌خطر و حادثه ساز رانندگی دارند  به راحتی به فعالیت‌های اجتماعی خود مشغول هستند که به نظر می رسد نه تنها با جدیت و بدون ملاحظه در اخذ جرایم باید با آنان برخورد کرد ، بلکه لازم است برای این افراد برخی محدودیت و محرومیت‌های اجتماعی نیز قائل شد تا روح قانونمداری رانندگی در کشور جاری و تبدیل به یک فرهنگ و مسئولیت فردی شود.
 
پایان مطلب/س.آ

عضویت درکانال تلگرام
نظر شما