کد خبر: ۵۶۴۹۳
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷

ازدواج دو کودک مبارز با سرطان+ عکس

ازدواجی که شاید بتوان در آینده با عنوان خوشی یاد کرد، اما تنها در صورتی که دو کودکی که شخصیت های اصلی این مراسم ینی عروس و داماد بودند در مبارزه با این بیماری پیروز شوند.
ازدواج دو کودک مبارز با سرطان+ عکس

به گزارش تجارت امروز؛ ازدواج دو کودک، دختری 8 ساله و پسری 12 ساله که دوستان صمیمی هم هستند و هردو در حال جنگ با بیماری سرطان بوده در لبنانبر گزار شد. شاید این مراسم یکی از تلخ ترین ازدواج های جهان باشد و آن‌ها فرصت زیادی برای زندگی نداشتند.

این مراسم واقعا بزرگ‌ترین آرزوی خلود بود او همیشه به دوستان و خانواده‌اش می‌گفت دوست دارد قبل از مرگش لباس سفید عروسی به تن کند. این مراسم در یکی از سالن‌های بزرگ و مجلل بیروت برگزار شد و خانواده این عروس و داماد با اشک و آرزوی شفا برای این دو کودک جشن با شکوهی برپا کردند.

لباس عروس توسط طراح مدل لباس معروف «زهیر مراد» دوخته شده و یکی از طراحان چهره مشهور، کار آرایش این دو کودک را انجام داده بود. خلود و کریم برای نخستین بار یکدیگر را در بیمارستان کودکان مبتلا به سرطان دیدند. این دو کودک مبارز از همان ابتدا با هم دوستان صمیمی شدند.

پایان مطلب/س.آ

عضویت درکانال تلگرام
نظر شما