طرز تهیه قارچ پفکی ترد و لذیذ به روش رستورانی برای 4 نفر
ما در این مقاله به شما تهیه قارچ پفکی به روش رستورانی را آموزش می دهیم تا بتوانید در مجالس خود بدرخشید.
به گزارش تجارت امروز؛ تهیه قارچ پفکی به روش رستورانی، بسیار لذت بخش است زیرا از جمله غذاهای فوق العاده خوشمزه و پر طرفدار می باشد. چرا که سوخاری همیشه و در هر زمان محبوبت زیادی داشته است.
مواد لازم برای تهیه قارچ پفکی به روش رستورانی ( ۴ نفر )
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه؛ زردچوبه، پاپریکا | از هر کدام ۱ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
شیر | ۱/۵ لیوان |
آرد | یک کاسه ( به مقدار لازم) |
طرز تهیه قارچ پفکی به روش رستورانی برای ۴ نفر
برای تهیه قارچ پفکی به روش رستورانی کافی است که شما، تمام مراحل زیر را مرتب انجام بدهید تا به نتیجه مطلوب خود برسید.
مرحله اول
در ابتدا یک ظرف بزرگ بردارید و تخم مرغ خود را به همراه، ادویه ها و بکینگ پودر خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا کم کم شیر را به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله سوم
بعد از اضافه کردن شیر، آرد را کم کم و در چند مرحله اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا آرد شما گوله نشود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه قارچ های خود را خوب شستید، داخل ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید تا همه جای قارچ را مواد بگیرد.
مرحله آخر
در مرحله آخر شما باید، قارچ هایی که با مواد آغشته کرده اید، را در روغن شناور داغ سرخ کنید، بالا سر غذا باشید تا نسوزد. بعد از طلایی شدن قارچ های شما آماده می باشد. نوش جان کنید.
نکات کلیدی تیه قارچ پفکی به روش رستورانی
حواستان باشد موادی که با تخم مرغ تیه کردید نباید، خیلی آبکی بشاد. اگر شل بود، آرد اضافه کنید.
نکته بعدی حجم روغن است که نه خیلی کم باشد و نه خیلی زیاد تا قارچ شما ب خوبی مز پخت شود.
در رابطه با روغن باید به شما بگوییم که این روغن نه بو می گیرد و نه کثیف می شود، می توانید از صافی رد کنید و مجدد از آن روغن استفاده کنید.
انتهای مطلب/آ.ع