طرز تهیه قورمه سبزی لعاب دار و خوش رنگ برای مجالس
تهیه قورمه سبزی لعاب دار نیازمند تجربه و رعایت یک سری نکات است. ما در این مقاله تمام نکات خوشمزه شدن قورمه سبزی را در اختیار شما می گذازیم.
به گزارش تجارت امروز؛ تهیه قورمه سبزی لعاب دار، آرزوی بزرگ خانم های تازه کار است. چرا که قورمه سبزی جز غذاهایی است که شما باید به درستی تمام مراحل را اجرا کنید تا مزه ی خوبی به شما بدهد.
مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی لعاب دار
لوبیا قرمز | ۶۰ گرم |
برنج | ۳ پیمانه |
سبزی قورمه | ۲۶۰ گرم |
لیمو امانی | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
نمک | به مقدار لازم |
ادویه خورشتی | به مقدار لازم |
زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
گوشت گوسفندی | ۱۲۰ گرم |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
طرز تهیه قورمه سبزی لعاب دار
برای تهیه قورمه سبزی لعاب دار، ابتدا تمام موارد لازم را تهیه کنید و بعد مراحل زیر را به ترتیب ادامه بدهید.
مرحله اول
ابتدا سبزی های خود را خرد کنید و بعد در کاهیتابه به همراه کمی روغن تفت بدهید تا تغییر رنگ بدهد. حواستان باشد که سبزی ها را نسوزانید و خیلی تیره نکنید چرا که باعث می شود خورشت شما بد مزه شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه سبزی خود را سرخ کردید، به سراغ تهیه خوشت می رویم. در ابتدای کار پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله سوم
بعد از اینکه پیازها کمی سبک شدند، گوشت های مکعبی را اضافه کرده و اجازه می دهیم با پیاز سرخ شود. بعد از پنج دقیقه نوبت به اضافه کردن ادویه ها است که شامل: ادویه گوشتی، نمک، زردچوب، فلفل سیاه و پاپریکا است.
مرحله چهارم
بعد از اینکه ادویه ها را اضافه کردید، نوبت به اضافه کردن آب جوش می رسد. حالا زمان می دهیم به مدت دو ساعت گوشت به خوبی بپزد.
مرحله پنجم
بعد از گذشت دو ساعت نوبت به اضافه کردن، لوبیا قرمز است. البته به یاد داشته باشید که لوبیا را باید از قبل بپزید و در این مرحله لوبیا تقریبا پخته شده به همراه سبزی اضافه می کنیم. کمی هم می زنیم تا مخلوط شود و در ادامه دو عدد لیمو امانی را اضافه می کنیم.
اگر آب خورشت شما در این مرحله کم شده است، می توانید آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید برای دو ساعت باز هم خورشت بپزد تا خورشت شما لعاب دار و خوشمزه شود.
مرحله ششم
تا خورشت شما آماده می شود، به سراغ تهیه برنج بروید. برنج خود را می توانید کته بزارید، یا به صورت آبکش که این کاملا سلیقه ای است.
مرحله هفتم
عد از گذشت دو سعا دیگر تقریبا خورشت شما آماده شده است. حواستان باشد که به خورشت خود هر ۲۰ دقیقه سر بزنید تا تا آبش خشک نشود. شما در این مرحله زیر غذای خود را می بندید و زعفران دم کرده اضافه می کنید. جازه بدهید کمی از داغی خورشت بیفتد و بعد نوش جان کنید.
نکات لعاب دار شدن قورمه سبزی
- اولین نکته مهم این است که از اسفناج در ترکیب سبزی خود بیشتر استفاده کنید، اسفناج باعث لعاب دار شدن و خوشمزه شدن خورشت می شود.
- اگر میخواهید خورشت شما نهایت لعاب باشد، توصیه ما این است که سبزیها را در ابتدای آشپزی به قابلمه اضافه کنید. ولی این کار باعث میشود فواید و ویتامینهای موجود در سبزیها از بین بروند.
- استفاده از گوشت گوسفندی در قورمه سبزی مهم است. سعی کنید همیشه از این نوع گوشت استفاده کنید تا خورشت شما طعم بهتری داشته باشد.
- مهم ترین نکته در تهیه قورمه سبزی لعاب دار، پخت خورشت با حرارت بسیار کم و مدت زمان طولانی تر است. پس زیر غذای خود را به هیچ عنوان زیاد نکنید زیرا خوش طعم نمی شود.
- سرخ کردن سبزی قورمه سبزی. این سبزیها باید به خوبی سرخ شوند. برای اینکه خورشت شما لعابدار شود میتوانید از روغن جامد برای این کار استفاده کنید. البته حواستان را جمع کنید که سبزیها نسوزند. بوی سبزی سوخته برای از بین رفتن جادوی قورمه سبزی کافی است!
- اضافه کردن آب قلم به خورشت قورمه سبزی باعث می شود، لعاب خالصی بگیرد و حالت غلیظ پیدا کنید. آب قلم را در نیم ساعت آخر اضافه کنید تا در خورشت شما باقی بماند و طعم اصلی که باید به شما بدهد.
- اجازه بدهید آب اضافی خورشت کشیده شود و بعد زیر غذای خود را ببندید. اگر حس کردید نسبت آب به مواد زیاد است، کمی هم بزنید و زمان بدهید تا آب کشیده شود و به غلظت مورد نظر برسد.
انتهای مطلب/آ.ع