طرز تهیه سالاد مرغ و انار؛ خوشمزه و مجلسی پاییزی
سالاد مرغ و انار ترکیبی خوشرنگ و خوشطعم برای لذت بردن از شبهای دلانگیز پاییزی است!

در این مطلب از تجارت امروز به آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و انار می پردازیم. پاییز که از راه میرسد، سفرهها پر از رنگهای گرم و طعمهای دلنشین میشود. یکی از همین خوشخوراکیهای پاییزی، سالاد مرغ و انار است؛ ترکیبی متفاوت از لطافت مرغ، ترشی ملایم انار و تردی گردو که در کنار سسی خوشطعم، یک پیشغذای مجلسی و اشتهاآور را میسازد. اگر به دنبال یک دستور ساده، سریع و در عین حال خاص برای سفره مهمانی یا شام سبک شبهای پاییزی هستید، این سالاد شگفتانگیز، انتخابی بینقص است. آمادهاید یک سالاد خوشرنگ و لعاب پاییزی درست کنید؟
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ و انار
| ماده لازم | مقدار |
|---|---|
| سینه مرغ پخته | ۱ عدد |
| انار دانه شده | ۱ لیوان |
| ذرت پخته | ۱ لیوان |
| گردوی خرد شده | نصف لیوان |
| جعفری خرد شده | ۱ لیوان |
| سس مایونز | ۵ قاشق غذاخوری |
| آبلیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
| نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد مرغ و انار

- در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد مرغ و انار، سینه مرغ پخته را خرد کنید و همراه با جعفری خرد شده، انار دانه شده، ذرت پخته و گردوی خرد شده داخل یک کاسه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد سالاد با هم مخلوط شوند.
- سس مایونز را همراه با آبلیمو، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و به کاسه سالاد اضافه کنید.
- سالاد را خوب هم بزنید و زیر و رو کنید تا سس به همه مواد سالاد برسد.
- سپس سالاد آماده را داخل یخچال بگذارید تا جا بیفتد. سالاد مرغ و انار شما به همین راحتی آماده سرو است،
نوش جان!
نکات طلایی طرز تهیه سالاد مرغ و انار

یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذاها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی میخواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جاهایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمتها زودتر مشخص میشود. اگر این قسمتها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغهایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغهای بستهبندی استفاده میکنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خونآبه نداشته باشد.
ذرت یکی از دانههای خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشیها استفاده میشود. ما معمولا ذرت را به صورت قوطیهای کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیمپز از فروشگاههای سبزیجات تهیه میکنیم.
اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده میکنید، باید بدانید که بهترین بلال برای تهیه ذرت، بلالهای معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازههای ترهبار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانههای درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه سالاد و استفاده در انواع ترشی و غذا مناسب هستند. دانههای این نوع بلال به رنگ زرد روشن هستند و تیره نمیشوند.
همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عدهای میپرسند، آیا میشود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقهای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، میتوانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب میاندازد؛ بنابراین توصیه میشود برای مهمانیها این کار را انجام ندهید.






