خواندنی

آموزش مرحله به مرحله تهیه کوکوی مرغ برای 4 نفر، آسان و خوشمزه

کوکوی مرغ یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می‌شود. این غذا علاوه بر طعم لذیذ، سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا یک پیش‌غذا سرو شود.

به گزارش تجارت امروز؛ کوکوی مرغ،یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که می توان از آن برای شام یا نهار فوری استفاده کنید.با این دستور پخت ساده و خوشمزه که ترکیبی از گوشت مرغ، تخم مرغ، سبزیجات معطر و ادویه‌ها است، کوکویی با طعم دلپذیر درست کنید که همه اعضای خانواده از خوردنش لذت ببرند.

مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ به تعداد ۴ نفر:

مواد مقدار
سینه مرغ یک عدد کامل
سیب زمینی سه عدد
تخم مرغ سه عدد
پیازچه ۳۰۰ گرم
جعفری ۲۰۰ گرم
پودر سوخاری دو قاشق غدا خوری
سیر یک بوته
پیاز یک عدد
ادویه:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی مرغ:

این دستور پخت ساده به شما کمک می‌کند تا با چند ماده اولیه و در کوتاه ترین زمان، یک کوکوی مرغ خوشمزه و پرطرفدار درست کنید.

مرحله اول:آبپز مرغ

آبپز کردن مرغ
عکس از ashpazi_cake_shirini

ابتدا سینه های مرغ را همراه سه لیوان آب، داخل یک قابلمه نسبتا بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آبپز شوند.به مرغ پیاز،سیر،مقداری فلفل و زردچوبه و نمک هم اضافه کنید تا بوی مرغ گرفته شود و خوش طعم شود.

مرحله دوم:آبپز سیب زمینی

آبپز کردن سیب زمینی
عکس از ashpazi_cake_shirini

سپس سیب زمینی ها را همراه دو لیوان آب، داخل یک قابلمه نبسبتا کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آبپز شوند.

مرحله سوم: مخلوط مرغ ریش ریش شده با سیب زمینی له شده

مخلوط مرغ و سیب زمینی
عکس از ashpazi_cake_shirini

بعد از اینکه مرغ ها پخت و سرد شد، آن ها را در یک ظرف ریش ریش کنید.سپس سیب زمینی های آبپز شده را له کنید و به ظرف مرغ ها اضافه کنید.

مرحله چهارم:مخلوط همه مواد

مخلوط مواد
عکس از ashpazi_cake_shirini

به مواد ایجاد شده، پیازچه،جعفری،پودر سوخاری،سیر رنده شده به دلخواه،فلفل و نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله پنجم: اضافه کردن تخم مرغ به مایه

اضافه کردن تخم مرغ به مایه
عکس از ashpazi_cake_shirini

در این مرحله، تخم مرغ ها را بشکنید و به مایه کوکو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله ششم:حالت دادن و سرخ کردن

حالت دادن و سرخ کردن

حالا یک ماهیتابه حاوی روغن مایع روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس مواد را با قالب یا دست خود به تکه های کوچک تقسیم کنید و یکی یکی داخل روغن بگذارید تا خوب سرخ شود.

برا ترد شدن بیشتر این کوکو ها می توانید در مرحله چهارم پودر سوخاری را به مواد اضافه نکنید تا در مرحله آخر تکه ها را در پودر سوخاری بغلتانید و بعد در روغن بیاندازید.

در آخر کوکوهای سرخ شده را داخل ظرف مورد نظرتان قرار دهید و به همراه گوجه فرنگی، پیاز و خیارشور یا هر مواد دلخواه خودتان سرو کنید. نوش جااااان!

کلام آخر:

امیدوارم از این دستور پخت ساده و خوشمزه کوکوی مرغ، استفاده و لذت کافی را برده باشید. خوشحال می شویم نظرات و پیشنهادات خودتان را، با ما و سایر مخاطبان،به اشتراک بگذارید.

انتهای مطلب/ن.پ

۴/۵ - (۱ امتیاز)

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا