خواندنی

بهترین طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی با طعمی خاص و نوستالژی

اگر به دنبال یک طرز تهیه یخدر بهشت لیمویی بسیار خوشمزه هتید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

  • به گزارش تجارت امروز؛ یخ در بهشت لیمویی یکی از نوشیدنی های بسیار خنک در فصل تابستان است که با نوشیدن آن علاوه بر مرور خاطرات کودکی سرحال و پرانرژی نیز می شوید.

مواد لازم یخ در بهشت لیمویی

مواد لازم برای ۴ نفر
لیموترش تازه ۸ عدد
پوست لیموترش ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
یخ قالبی ۸ تا ۱۲ قطعه

طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی

در ادامه به صورت مرحله به مرحله به شما نحوه تهیه یخ در بهشت لیمویی را خواهیم آموخت.

مرحله ۱: آماده سازی شربت اولیه

ابتدا یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آب و شکر را داخل آن بریزید. شکر را به آب اضافه می کنید تا شکر کاملا در آب حل شده و شربت کمی غلیظ شود. پس از آماده شدن شربت، شعله را خاموش کنید و زمان دهید تا شربت کمی خنک شود.

مرحله ۲: آماده سازی نعنا و لیمو

نعنا را با آب ولرم خوب و با دقت بشویید، سپس در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج شده و کمی خشک شود. بعد از آن دو عدد لیموترش را به خوبی بشویید، سپس پوست آن‌ها را با رنده ریز رنده کنید.

مرحله ۳: برش زدن و گرفتن آب لیمو

مراقب باشید هنگام رنده کردن پوست سفید لیمو را رنده نکنید، زیرا این قسمت لیمو تلخ است و می تواند طعم یخ در بهشت شما را به بدترین حالت ممکن تلخ کند. در نهایت، لیموها را از وسط برش زده و آب آن‌ها را به طور کامل بگیرید.

مرحله ۴: ترکیب کردن مواد

در این مرحله از تهیه کردن یخ در بهشت لیمویی، آب لیمو ترش را صاف کنید و به همراه شربت، نعناع، ۳ لیوان آب سرد و یخ درون میکسر بریزید و به خوبی میکس کنید تا خرده‌های یخ حالت پودری پیدا کنند. اگر یخچال شما می تواند یخ پودر شده تولید کند، می توانید از آن استفاده کنید.

مرحله ۵: تزیین و سرو یخ در بهشت

در این مرحله یخ در بهشت را درون لیوان‌های سرو بریزید. برای تزیین روی یخ در بهشت می‌توانید از لیمو ترش ورقه‌ای یا برگ تازه نعنا استفاده کنید. در نهایت یخ در بهشت را به صورت خنک سرو کنید.

مرحله ۶: استفاده از آب گازدار

توجه داشته باید که آب گازدار  طعم و جذابیت یخ در بهشت را افزایش می دهد. البته اگر از آب معمولی هم استفاده کنید، طعم یخ در بهشت عالی است.

مرحله ۷: استفاده از میوه‌های یخ‌زده

برای نوشیدنی های غلیظ تر، می توانید از یک ترفند ساده استفاده کنید. هر میوه ای که دوست دارید، چه برای طعم بهتر و چه ارزش غذایی، آن را یکی دو ساعت قبل در فریزر بگذارید تا یخ بزند. سپس، از این میوه های یخ زده در نوشیدنی های خود استفاده کنید. استفاده از این روش نه تنها نوشیدنی های شما را غلیظ می کند، بلکه طعم و طراوت جدید و جذابی به آن ها می بخشد.

مرحله ۸: یخ در بهشت را سرو کنید

اگر می‌پرسید که آیا باید یخ در بهشت را در فریزر قرار دهید یا نه، پاسخ منفی است. شما می‌توانید یخ در بهشت خود را بلافاصله پس از تهیه، سرو کنید. با این حال، اگر به هر دلیلی یخ در دسترس نداشته باشید، یک راه جایگزین وجود دارد. شما می‌توانید یخ در بهشت خود را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا مقداری یخ بزند بعد از آن با استفاده از قاشق، آن را ترکیب کنید و سرو کنید.

مرحله ۹: میوه‌های مناسب برای یخ در بهشت

میوه‌هایی که ساختار محکمی دارند و آب فراوانی در خود حفظ می کنند، برای استفاده در نوشیدنی یخ در بهشت مناسب‌تر هستند. از این نوع میوه‌ها می‌توان به آلبالو، گیلاس، توت فرنگی، انگور، بلوبری، موز، هندوانه، پرتقال و لیمو ترش اشاره کرد.

انتهای مطلب/م.ع

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا