
به گزارش تجارت امروز؛ روزنامه پرتغالی «آبولا» گزارش داد که کریستیانو رونالدو تصمیم گرفته در دیدار النصر مقابل الریاض به میدان نرود، اقدامی که نشاندهنده ادامه نارضایتی او از ابتدای فصل جاری است.
نارضایتی ستاره پرتغالی پس از آن شدت گرفت که باشگاه الهلال در پنجره نقلوانتقالات زمستانی اخیر، به ویژه در روزهای پایانی، چند بازیکن قدرتمند جذب کرد، در حالی که النصر تنها یک خرید داشت، بازیکنی عراقی به نام حیدر عبد الکریم.
پس از غیبت رونالدو در دیدار النصر مقابل الریاض، انتظار نمیرود ستاره پرتغالی در مسابقه هفته بیستویکم لیگ عربستان برابر الاتحاد جده نیز به میدان برود، زیرا تاکنون تغییر خاصی در روابط او با باشگاه رخ نداده است.
در همین راستا، ترکی العجمه، روزنامهنگار و مجری ورزشی گفت: رونالدو به دلیل خشم شدید از تقویت نشدن ترکیب تیمش در پنجره نقلوانتقالات زمستانی، از بازی مقابل الریاض خودداری کرد او هیچ تمایلی برای حضور در دیدار برابر الاتحاد جده در روز جمعه آینده و در چارچوب رقابتهای لیگ عربستان ندارد.
ترکی العجمه تأکید کرد که ستاره پرتغالی همچنان بر تصمیم خود برای غیبت در دیدار مقابل الاتحاد پافشاری میکند، اما مدیریت باشگاه النصر باید اقدامات بیشتری برای متقاعد کردن او و تغییر نظرش انجام دهد.
انتهای مطلب / ز.خ






