خواندنی

تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو جنوا + نکات کلیدی

تهیه ساندوچ مرغ با سس پستو جنوا بسیار آسان است و شما در مدت زمان کوتاهی ساندویچ فوق العاده خوشمزه ای خواهید داشت. در ادامه تمام مراحل را به دقت انجام دهید تا بتوانید به طعم مطلوب خود برسید. 

به گزارش تجارت امروز؛ برای تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو جنوا شما به مقدار کافی عشق و علاقه نیاز دارید تا با دقت کامل این ساندویچ خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو جنوا به تعداد ۲ نفر

سینه مرغ دو عدد
نان ساندویچی ۲ عدد
پنیر پیتزا ورقه ای یک بسته
گوجه بزرگ دو عدد
کاهو یک بسته
پودر پانکو یک کاسه
پنیر پارمزان یک کاسه
بادام زمینی یک مشت
سویا سس ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
اسفناج ۱۰ برگ
سیر ۳ حبه

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو جنوا

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو جنوا 

برای تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو جنوا شما ابتدا خود مرغ را درست می کنید و بعد به سراغ تهیه سس پستو می روید.

مرحله اول 

شما ابتدا مرغ های خود را به صورت فیله ای برش زده و می شویید.

مرحله دوم؛ مزه دار کردن مرغ 

در مرحله دوم، نوبت به طعم دهی مرغ است. در یک کاسه بزرگ دو عدد تخم مرغ به همراه پاپریکا، سویا سس و پودر سیر را مخلوط کرده و سینه های مرغ را در آن غوطه ور می کنیم و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.

مرحله سوم، سرخ کردن مرغ 

شما در یک ظرف بزرگ پودر پانکو و دو پیاله پنیر پارمزان را با هم مخلوط می کنید و سینه های مرغ را به آن آغشته کرده و برای نیم ساعت به آرامی در ماهیتابه سرخ می کنید.

مرحله سوم؛ تهیه سس پستو نج

برای تهیه سس پستو شما به غذا ساز نیار دارید، برگ های اسفناج خود را به همراه سیر، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و بادام زمینی داخل غذاساز ریحته و خرد می کنید. خوب که میکس شد، یک پیاله سس پارمزان به سس خود اضافه کرده و مخلوط می کنید، حالا سس شما آماده است.

مرحله چهارم، آماده کردن ساندویچ

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو جنوا 

در مرحله چهارم نان خود را از وسط برش دهید، ابتدا یک لایه کامل سس پستو را روی نان میمالیم، بعد یک لایه پنیر ورقه ای و روی آن یک لایه کاهو قرار می دهیم. حالا روی کاهو فیله های مرغ را قرار می دهیم و به اندازه دلخواه روی مرغ گوجه حلقه شده می گذاریم و بعد نوش جان می کنید.

نکات کلیدی برای تهیه مرغ ساندویچ با سس پستو

اولین نکته ای که باید رعایت کنید، سرخ کردن مرغ شما م یباشد که نه خیلی خشک شود و نه خیلی خام باقی بماند.

مورد دوم شما برگ های اسفناج می باشد که باید تازه باشد تا سس شما خوشمزه شود. در غیر این صورت، سس خوشمزه ای نخواهید داشت. همچنین استفاده از پنیر پارمزان در سس پستو را فراموش نکنید که عنصر مهمی می باشد.

انتهای مطلب/آ.ع

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا