خواندنی

راهکارهای بهبود کیفیت غذا در رستوران (معرفی ۵ تکنیک مهم افزایش کیفیت غذا)

بهبود کیفیت غذا در رستوران یکی از اصلی ترین و موثرترین راه های افزایش فروش رستوران می باشد؛ به همین دلیل است که رستوران داران موفق، همواره دغدغه بهبود کیفیت غذاهای رستوران خود را دارند. افزایش و ارتقا کیفیت غذاهای رستوران علاوه بر افزایش میزان فروش به برندینگ رستوران نیز کمک شایانی می کند که در نتیجه می توان به سرعت در سطح شهر به شهرت رسید.

مواد اولیه باکیفیت، تجهیزات پیشرفته و مناسب، آشپزان حرفه‌ای، توجه به نظر مشتریان و… از جمله اساسی‌ترین مواردی است که در کیفیت غذای رستوران تاثیر دارد و شما باید به آن توجه کنید. اما لازم است به این نکته اشاره کنیم که علاوه بر رستوران‌ها، در کافی شاپ‌ها هم توجه به کیفیت سفارش‌هایی که به افراد تحویل می‌دهید بسیار اهمیت دارد. به عنوان مثال؛ در کافی شاپ استفاده از دستگاه رست قهوه باکیفیت و رست مناسب و به اندازه دانه های قهوه، استفاده از قهوه باکیفیت و… همگی در طعم نهایی قهوه تاثیرگذار است و موجب افزایش رضایت مشتری خواهد شد.

اما در این مقاله قصد داریم از راهکارهای بهبود کیفیت غذا در رستوران ها بیشتر صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

تکنیک های افزایش کیفیت غذا در رستوران

کیفیت غذاهای رستوران ها از فاکتورهای مختلفی، تاثیر می پذیرد؛ بنابراین اگر قصد افزایش کیفیت غذاهای منوی رستوران خود را دارید باید تمامی این فاکتورها را سر و سامان دهید. موثرترین و بهترین راهکارهای بهبود کیفیت غذا در رستوران عبارتند از:

تهیه غذا با استفاده از مواد اولیه تازه و با کیفیت

کیفیت غذا به شدت وابسته به کیفیت مواد اولیه آن است؛ بنابراین حتما مواد اولیه درجه ۱ و با کیفیت مناسب برای رستوران خود تهیه و خریداری کنید.

متاسفانه برخی از مدیران رستوران ها برای کاهش هزینه های رستوران، مواد اولیه نامرغوب خریداری می کنند؛ غافل از اینکه با استفاده از مواد اولیه نامرغوب،کیفیت غذاها و در نتیجه آن تعداد مشتریان، کاهش پیدا خواهند کرد و رستوران به مرور با شکست، مواجه خواهد شد.

استفاده از تجهیزات آشپزخانه صنعتی فابریک برای بهبود کیفیت غذا در رستوران

به عنوان فاکتور مهم دیگری که در بهبود کیفیت غذا در رستوران، نقش اساسی دارد، می توان به تجهیزات آشپزخانه اشاره کرد. به بیانی دقیق تر تجهیزات مورد استفاده برای تهیه برنج، خورشت، کباب و… در بهبود کیفیت آن ها تاثیر بسزایی دارند. به همین جهت هم نیاز است مثلا به هنگام خرید تجهیزات مورد نیاز مانند کباب پز؛ علاوه بر توجه به قیمت دستگاه کباب پز صنعتی، به کیفیت و اصالت آن هم توجه لازم را داشته باشید.

این مسئله علاوه بر اینکه بر کیفیت غذای شما تاثیرگذار است، می‌تواند هزینه‌های نهایی رستوران شما را هم تحت تاثیر قرار دهد. تصور کنید که اقدام به خرید یک دیگ چلوپز ارزان قیمت کرده‌اید که کیفیت پایینی دارد. خراب شدن آن مساوی است با هزینه مجدد و همین امر هم موجب می‌شود که هزینه‌های رستوران افزایش یابد و سود آن تحت تاثیر قرار بگیرد.

بنابراین اگر صاحب رستوران هستید، به شما توصیه می‌کنیم از فروشگاه‌های معتبر تجهیزات خود را خریداری کنید. به عنوان مثال یکی از بهترین فروشگاه‌ها در زمینه فروش تجهیزات رستوران، هلدینگ استیل پارس است که جنس خریداری شده توسط شما را تضمین خواهد کرد و شما می‌توانید با خیال راحت از آن‌ها خرید کنید.

راهکارهای بهبود کیفیت غذا در رستوران (معرفی ۵ تکنیک مهم افزایش کیفیت غذا)

استخدام آشپزهای حرفه ای و کاربلد برای افزایش کیفیت غذا در رستوران

آشپز حرفه ای و کاربلد با دستپخت خوب، مکمل مواد اولیه و تجهیزات آشپزخانه مرغوب برای افزایش کیفیت غذاهای رستوران می باشد؛ پس برای استخدام آن زمان و هزینه کافی صرف کنید، شک نکنید  تاثیر زیادی در افزایش فروش شما خواهد داشت.

جایگزینی غذاهای جدید با غذاهای کم طرفدار منو

شما به عنوان مدیر رستوران باید تمامی بخش های رستوران خود را زیر نظر داشته باشید تا به مرور به اطلاعات مفید و کاربردی دست یافته و از آن ها در جهت رونق رستوران خود استفاده کنید. به عنوان مثال باید بدانید که در طول روز سفارش کدام غذاها، بیشتر و کدام یک کمتر است؟

اگر پس از گذشت مدتی، همچنان سفارش برخی از غذاهای رستوران شما کم است، می توانید با جایگزینی غذاهای جدید با آن ها، در منوی رستوران خود تنوع ایجاد کنید و کیفیت غذاهای رستوران خود را افزایش دهید. درواقع ایجاد تغییرات در منو رستوران و بهینه کردن غذاها، اضافه کردن غذاهای پرطرفدار و… را می‌توان یکی از مهم ترین نکات مدیریت آشپزخانه رستوران دانست که در افزایش فروش رستوران و افزایش کیفیت غذاها هم تاثیرگذار خواهد بود.

توجه به نظرات و بازخورد مشتریان جهت بهبود کیفیت غذاهای رستوران

از مشتریان خود بخواهید که نظر خود را درباره غذایی که در رستوران شما، سرو کرده اند، اعلام کنند. با توجه به نظرات و بازخورد مشتریان، می توانید نقاط ضعف و قوت غذاهای رستوران خود را شناسایی کرده و با رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت خود، کیفیت غذاهای رستوران خود را بهبود ببخشید.

راهکارهای بهبود کیفیت غذا در رستوران (معرفی ۵ تکنیک مهم افزایش کیفیت غذا)

نتیجه گیری بررسی راهکارهای بهبود کیفیت غذا در رستوران!

ما در این مقاله سعی کردیم بهترین و موثرترین راهکارهای بهبود کیفیت غذا در رستوران را معرفی کنیم تا با رعایت آن ها بتوانید بهترین و با کیفیت ترین غذاها را تهیه کرده و با جلب رضایت حداکثری مشتریان، فروش خود را دو چندان کنید.

در آخر شما عزیزان می توانید سوالات و یا تجربیات خود از به کارگیری تکنیک های فوق و تاثیر آن ها در کیفیت غذاهای رستوران خود را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا