خواندنی

راهکارهای مناسب برای کاهش وابستگی زن به خانواده

برای کاهش وابستگی زن به خانواده لازم است که به صورت حرفه ای عمل کنید تا بتوانید فرزند خود را به مستقل بودن عادت بدهید. 

به گزارش تجارت امروز؛ اگر به دنبال کاهش وابستگی زن به خانواده هستید، شما با یک چالش رو به رو هستید که نیازمند دانش و تخصص خاص است. معمولا خانم ها به دلیل روحبه حساسی که دارند، به خانواده خود وابسته تر می باشند و شاید جدا شدن برای آنها سخت باشد، که این کاملا طبیعی است و با روش های مخصوص می توانید از وابستگی کم کنید.

راهکارهای کاهش وابستگی زن به خانواده

برای کاهش وابستگی زن به خانواده، راهکارهای زیادی وجود دارد که ما سعی کردیم، بهترین ها را برای شما جمع آوری کنیم.

گروه دوستان خود را گسترش دهید

کاهش وابستگی زن به خانواده

از اولین راهکارها برای کاهش وابستگی زن به خانواده، پیدا کردن دوست است. گسترش شبکه اجتماعی به شما کمک می کند کمتر به یک فرد وابسته باشید. با برخی از دوستان یا عزیزانی که خیلی زیاد آنها را نمی بینید تماس بگیرید و ببینید که آیا آنها مایل به گردش هستند یا خیر.

ارتباط بد با افراد متعدد؛ به این ترتیب، سلامت روانی و عاطفی شما تنها با یک نفر مرتبط نخواهد بود. در اینجا چند راه برای ملاقات با دوستان جدید آورده شده است:

  • داوطلب شدن
  • رفتن به رویدادهای عمومی
  • ثبت نام در کلاس

کاهش وابستگی زن به خانواده؛ علایق خود را کشف کنید

تمرکز بر علایق می تواند به شما کمک کند احساس استقلال بیشتری کنید. به علایق شخصی خود فکر کنید. آیا کاری وجود دارد که همیشه می خواستید انجام دهید؟ انواع سرگرمی ها و فعالیت های مختلف را امتحان کنید تا زمانی که چیزی را بیابید که واقعاً از آن لذت می برید.

به این ترتیب، برای گذراندن اوقات خوش نیازی به وابستگی به همان فرد نخواهید داشت. اینجا تعدادی ایده برای نحوه شروع شما موجود است:

  • آموزش یک دستور العمل جدید
  • خواندن یک کتاب جدید
  • یادگیری حرکات جدید یوگا
  • ثبت نام برای کلاس سرگرمی

انتخاب های مستقل انجام دهید

بدون اینکه از شخص دیگری راهنمایی بخواهید، ذهن خود را به چیزی معطوف کنید. وابستگی اغلب ناشی از ترس از انتخاب اشتباه یا انجام کار اشتباه است.

شاید به جای اینکه از خانواده خود بپرسید که چه می خواهد، شام سفارش دهید، یا برای یک شب در شهر آماده شوید بدون اینکه از دوستی برای انتخاب لباستان کمک بخواهید. در اینجا چند ایده دیگر برای شروع شما وجود دارد:

  • به جای درخواست نظر دوم، فیلمی را برای تماشا انتخاب کنید.
  • یک سرگرمی یا فعالیت انفرادی را انجام دهید که از آن لذت می برید.
  • به جای تکیه بر شخص دیگری، برنامه های خود را بسازید.

نظر خود را بیان کنید

نظر خود را بیان کنید

از جمله راهکارهای کاهش وابستگی به خانواده این است که شما بتوانید در مقابل نظر دیگران مقاومت کنید و نظر خود را بیان کنید. هر برنامه ای که دارید، را به صورت شفاف اعلام کنید تا دیگران متوجه شوند که روی تصمیمات خود پایبند هستید.

روی شناخت خود تمرکز کنبد

سعی کنید برای مدتی در روز تنها بمانید و احساسات خود را بررسی کنید که چه حسی به دیگران و رفتارهای آنها داشته اید، در کل چه چیزی باعث می شود تا حال شما بهتر شود و چه تصمیمی باید بگیرید و چگونه خود را نشان دهید، این ها در کل به شما کمک می کنند.

از طریق مراقبت از خود، نیازهای خود را اولویت بندی کنید

به جای اینکه از دیگران انتظار داشته باشید نیازهای خود را برآورده کنید. سعی کنید هر روز یک برنامه روتین برای خود ایجاد کنید تا به شما کمک کند سلامت روانی و جسمی خود را تغذیه کنید. در اینجا چند ایده خودمراقبتی وجود دارد که ممکن است برای کاهش وابستگی زن به خانواده مفید باشد:

  • ورزش منظم و تغذیه سالم
  • مدیتیشن
  • گذراندن وقت با دوستان
  • انجام یک فعالیت سرگرم کننده و آرامش بخش

کاهش وابستگی زن به خانواده؛ مسئولیت پذیر باشد

پذیرش مسئولیت باعث افزایش استقلال می شود، در حالی که انحراف مسئولیت باعث وابستگی می شود. وقتی مشکلی را به شخص دیگری منتقل می کنید، اساساً برای بهبود اوضاع به او وابسته هستید. در عوض، روی رویارویی با مشکلات خود تمرکز کنید. اگر به طور مداوم مسئولیت هر مشکلی را که با آن مواجه می شوید به عهده بگیرید، کمتر به دیگران وابسته خواهید شد.

با تمرینات فکری عزت نفس ایجاد کنید

با تمرینات فکری عزت نفس ایجاد کنید

عزت نفس پایین یک مسئله درونی است که به نحوه تفکر و درک شما در مورد خود می چرخد. تمرینات فکری ریشه در درمان شناختی رفتاری دارند. در اینجا چند تمرین برای شروع شما آورده شده است:

جملات امیدوارکننده: با نگاه کردن به نیمه پر لیوان، شفقت به خود را تمرین کنید. ممکن است بگویید: «اگرچه این هفته واقعاً سخت است، اما من آنقدر قوی هستم که بتوانم با هر چیزی که به سرم می‌آید کنار بیایم.»
خودبخشی: اشتباهات خود را بپذیرید و ببخشید به جای اینکه خودتان را سرکوب کنید. چیزی شبیه این بگویید: “من قطعاً اشتباه کردم، اما این اشتباه ارزش من به عنوان یک انسان را مشخص نمی کند.”

تجربیات یادگیری: با تمام رویدادهای منفی به عنوان فرصتی برای یادگیری و رشد رفتار کنید. به خودتان بگویید: «امشب قطعاً آنطور که من برنامه ریزی کرده بودم پیش نرفت، اما اجازه نخواهم داد که من را پایین بیاورد. در آینده چه کاری می توانم انجام دهم تا اوضاع بهتر شود؟»
به چالش کشیدن فکر: افکار و ادراکات منفی خود را با استفاده از حقایق موقعیت تجزیه و تحلیل کنید. آیا احساسات شما در برابر واقعیت مقاومت می کند یا نادرست هستند؟

هوش هیجانی خود را تقویت کنید (EQ)

EQ شما به شما کمک می کند تا از وابستگی عاطفی دور شوید.[۱۳] EQ یک اصطلاح فنی برای توانایی شما در کنترل و درک احساسات خود به روشی سالم و سازنده است. به گفته متخصصان سلامت روان، بهترین راه برای افزایش EQ این است:

  • در موقعیت‌های سخت مراقب احساسات خود باشید
  • تمرین ذهن آگاهی
  • توجه بیشتر به سیگنال های غیرکلامی که می دهید
  • مقابله با موقعیت های استرس زا با طنز و خنده

حرف آخر

کاهش وابستگی زن به خانواده، بسیار مهم است. زیرا ما برای همیشه نمی توانیم در کنار خانواده خود باشیم و با ازدواج یا هر اتفاق دیگری ممکن است، از خانواده خود دور شویم. یا حتی در مواردی شاید بخواهید مهاجرت کنید، اما این وابستگی مانع پیشرفت شما شود.

انتهای مطلب/

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا