حوادث

زن سیاه‌پوش و راز کیسه سنگین؛ دستگیری در مشهد!

مأموران گشت کلانتری آبکوه مشهد هنگام گشت‌زنی به زن جوان سیاه‌پوشی مشکوک شدند که کیسه‌ای سنگین را به سختی حمل می‌کرد. بررسی‌های پلیسی نشان داد که اموال داخل کیسه سرقتی بوده و زن ۳۶ ساله‌ای که خود را نسرین معرفی می‌کرد در ابتدا منکر هرگونه دزدی شد، اما در نهایت به ارتباط با یک سارق حرفه‌ای اعتراف کرد. 

به گزارش تجارت امروز؛ مأموران گشت کلانتری آبکوه مشهد حین انجام وظیفه و پیشگیری از وقوع جرم به زن جوان سیاه‌پوشی برخوردند که با زحمت کیسه‌ای سنگین را حمل می‌کرد. ظن پلیس نسبت به رفتار این زن، آن‌ها را بر آن داشت تا او را متوقف کنند. پس از بررسی‌های اولیه و دریافت دستور از سرهنگ روح‌الله لطفی، رئیس کلانتری آبکوه زن جوان به مرکز انتظامی منتقل و مورد بازجویی قرار گرفت.

این زن ۳۶ ساله که خود را «نسرین-ش» معرفی کرد در ابتدا با اعتمادبه‌نفس بالا هرگونه سرقت را انکار کرد و درباره محتویات کیسه، داستان‌های مختلفی برای مأموران بازگو نمود. اما زمانی که با اسناد و مدارک پلیس مواجه شد اعتراف کرد که اموال داخل کیسه سرقتی است. او مدعی شد که به ماده مخدر شیشه اعتیاد دارد و حدود شش ماه قبل با مردی به نام «م-ر» آشنا شده که اموال مذکور را برای نگهداری به او سپرده است اما می‌دانسته که این فرد یک سارق حرفه‌ای است.

در همین حال کشف مهرهای دست‌ساز قوه قضاییه در میان اموال، احتمال سوءاستفاده‌های خطرناک را مطرح کرد. به همین دلیل سرتیپ دوم احمد نگهبان، جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی، دستور بررسی دقیق‌تر این پرونده و شناسایی و دستگیری «م-ر» را صادر کرد.

نوشته های مشابه

در نهایت با صدور دستور قضایی، نسرین بازداشت و روانه زندان شد تا تحقیقات درباره این پرونده ادامه یابد.

انتهای مطلب/ م.د

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا