
به گزارش تجارت امروز؛ معصومه آقاپور، مشاور رئیسجمهور در امور همکاریهای اقتصادی و عضو شورای عالی بورس، درباره آخرین جزئیات بسته سهام عدالت گفت: «پس از شش ماه بررسی کارشناسی و با در نظر گرفتن نظرات دولت چهاردهم، نزدیک به ۴۰ جلسه در این زمینه برگزار شد و در نهایت، بسته نهایی پیشنهادی شورای عالی بورس به هیئت دولت ارائه شد تا نظرات خود را اعلام کنند.»
او افزود: انشاءالله با همکاری دولت، شورای عالی بورس و سران سه قوه، تصمیمات مناسبی درباره مراحل اجرای این بسته و شرایط آن گرفته خواهد شد تا مردم کشورمان از آن منتفع شوند.
آقاپور در ادامه گفت: خبرهای خوبی در راه است و سهامداران میتوانند منتظر اخبار خوبی باشند. انشاءالله اتفاقات خوبی در زمینه نوع سهامداری آنها و همچنین نمادهای استانی سهام عدالت رخ خواهد داد.با این حال، لازم است اجازه دهیم تصمیمات نهایی اعمال شوند و اخبار رسمی توسط رئیس شورای عالی بورس، یعنی وزیر امور اقتصادی و دارایی، به اطلاع مردم برسد.
انتهای مطلب / ز.خ






