طرز تهیه آش دوغ اردبیلی با سبزی مخصوص
آش دوغ اردبیلی در تمام کشور معروف است. تنها آشی که شما هرگز ازخوردن آن سیر نخواهید شد. در ادامه تمام فوت و فن تهیه آش دوغ را در اختیار شما می گذاریم.
به گزارش تجارت امروز؛ آش دوغ اردبیلی، به دلیل دستور پخت متفاوت و موادی که داردف جز خوشمزه ترین آش های ایرانی می باشد. برای تیه این آش شما به دقت و تجربه کافی نیاز دارید. البتهما به شما راحت ترین روش ممکن برای تهیه آش دوغ را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه آش دوغ اردبیلی
دوغ | ۲لیتر |
برنج | ۲ پیمانه |
نخود | ۱ پیمانه |
سبزی آش | ۵۰۰ گرم |
بلغور گندم | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیر | چند حبه درشت |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه آش دوغ اردبیلی
طرز تهیه آش دوغ اردبیلی را به ساده ترین روش در چند مرحله به شما آموزش می دهیم.
مرحله اول
برای تهیه آش دوغ بهتر است که از شب قبل نخود ها را شسته سپس بخیسانید و چندین بار در آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
مرحله دوم
یک پیمانه برنج را به همراه یک پیمانه آب حدود ۲ تا ۳ ساعت بخیسانید. این باعث می شود تا برنجی نرم تر شود و سریع تر بپزد.
مرحله سوم
برنج خیس شده را به همراه دو لیتر دوغ در قابلمه ریخته سپس روی حرارت قرار دهید تا دوغ جوشیده و برنج ها نرم شوند.
مرحله چهار
زمانی که برنج و دوغ با هم می پزند، نخود را در ظرف دیگری بپزید.
مرحله پنجم
حالا سبزی آش را می شوییم و به آش اضافه می کینم.
مرحله ششم
بعداز پخته شدن برنج، نخودهای پخته شده ر به آش اضافه می کینم.
مرحله هفتم
در ادامه شما نصف بوته سیر را رنده می کنید و به همراه روغن تفت می دهید. کمی که سرخ شد به آش اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
سبزی های خرد شده را به مواد آش اضافه کرده و هم بزنید تا سبزی ها نیز بپزد.
مرحله نهم
نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و هم بزنید. درب قابلمه را بگذارید تا آش جا بیفتد.
مرحله دهم
:آش شما حاضر است شما می توانید با کمک نعنا داغ سیر داغ و پیاز داغ روی آش را تزیین کنید.
انتهای مطلب/آ.ع