خواندنی

طرز تهیه تارت توت فرنگی آسان با طعمی بی نظیر + عکس

تارت توت فرنگی یک دسر خوشمزه است که به سادگی می توانید آن را در خانه درست کنید. استفاده از میوه توت فرنگی باعث زیبا تر شدن دسر و خوش طعم شده آن می شود.

به گزارش تجارت امروز؛ طرز تهیه تارت توت فرنگی بسیار آسان است و بافت بسیار سبکی داشته همچنین یک گزینه عالی برای پذیرایی از میهمانان است. در این مقاله  طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای طرز تهیه تارت توت فرنگی

مواد لازم خمیر تارت توت فرنگی
آرد ۱ و ¾ پیمانه
نمک ۱ پینچ
 کره ۱۱۵ گرم
پودر شکر ۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
شیر سرد یا آب سرد ۴۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
مواد لازم میانی تارت توت فرنگی
شکر ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۲٫۵ پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
توت فرنگی ۲۰ عدد

مراحل طرز تهیه تارت توت فرنگی

این دسر برای عصرانه  مناسب است. با ما همراه باید تا طرز تهیه ایت تارت خوشمزه را به شما عزیزان آموزش بدهیم:

مرحله اول: درست کردن خمیر تارت

اضافه کردن کره در طرز تهیه تارت توت فرنگی

 

آرد را به همرا نمک ۳ بار الک کنید. کره خورد شده ای که به دمای محیط رسیده را است را با همزن مخلوط کنیدتا شبیه خرده نان شود.

مرحله دوم: اضافه کردن مواد دیگر

 

پودر شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را به مواد آرد و کره اضافه کنید. مواد در این مرحله باید به خوبی با هم ترکیب شده تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله سوم: استراحت کردن خمیر

شیر سرد و آب سرد را به مواد اضافه کنید تا مواد یکدست شود. در ریختن شیر دقت داشته باشید تا خمیر خیلی شل نشود. زمانی که خمیر منسجم شد آن را از دستگاه خارج کرده و به چانه‌های مختلف تقسیم کنید. در این قسمت خمیر باید استراحت داده شود. خمیر را در کیسه پلاستیکی درون یخچال قرار بدهید و بعد از یک ساعت از یخچال خارج کنید.

مرحله چهارم: گذاشتن خمیر در قالب

حالا خمیر را پهن کنید و با وردنه خمیر را به اندازه دلخواه در بیاورید. در ادامه خمیر را درون قالب تارت قرار داده تا دیواره‌های قالب را هم بپوشاند. قالب را به همراه خمیر در یخچال گذاشته تا حدود نیم ساعت خمیر استراحت داده شود.

مرحله پنجم: گذاشتن در فر

آماده سازی خمیر تارت

قبل از اینکه تارت را درون فر بگذارید قبلش فر را روشن کنید تا گرم شود. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و با چنگال در بخش زیرین آن سوراخ ایجاد کنید تا خمیر به خوبی پخته شود. قالب های خمیر را درون به مدت ۱۵ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پخته شود

مرحله ششم : درست کردن مواد میانی تارت

مرحله ششم : درست کردن مواد میانی تارت

در زمان آماده شدن خمیر در فر، باید مواد میانی تارت را آماده کنید. درون ظرفی زرده تخم مرغ، شکر، نشاسته ذرت و وانیل با همزن دستی بزنید تا کاملاً یکدست شوند. مقدار شیر مورد نظر را گرم نموده؛ اما نباید بجوشد. شیر گرم شده را هم به مواد اضافه کنید. در اینجا با کمک همزن برقی و دور تند تمام مواد را با هم یکدست کنید. در این مرحله باید دقت داشته باشید که زرده تخم مرغ سفت نشود و آن را به صورت مداوم هم بزنید. مواد را روی شعله گذاشته و اجازه دهید تا به غلظت فرنی در بیاید. اجازه دهید مواد میانی خنک شوند.

مرحله آخر

طرز تهیه تارت توت فرنگی

بعد از خنک شدن خمیر مواد میانی خنک شده را درون خمیر آماده شده بریزید و توت فرنگی ها را برش زده و روی تارت قرار بدهید. تارت باید ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بماند تا به انسجام برسد. پس از اینکه ۳ ساعت گذشت تارت را از قالب جدا کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.

انتهی مطلب/ ی.ر

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا