خواندنی
طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ خوشمزه و ساده برای 4 نفر
خوراک لوبیا چیتی با قارچ یک غذای ساده، خوشمزه و مقوی است که میتوانید آن را در کمترین زمان آماده کنید.

اگر دنبال یک دستور پخت آسان، اقتصادی و در عین حال جذاب برای خانواده هستید، این مطلب از تجارت امروز شما را با طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ برای ۴ نفر آشنا میکند. با دنبال کردن این دستور، میتوانید یک وعده غذایی دلچسب و مغذی داشته باشید که همه اعضای خانواده از آن لذت خواهند برد. خوراک لوبیا چیتی با قارچ یکی از غذاهای سالم، مقوی و خوشمزه است که هم برای ناهار و هم شام گزینهای عالی به شمار میرود. ترکیب لوبیا چیتی، قارچ تازه و سبزیجات معطر طعمی بینظیر و عطر و بویی دلچسب به غذا میبخشد و با کمی خلاقیت در آشپزی میتوان آن را به سرعت و با سادهترین روشها آماده کرد.
مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا چیتی(برای ۴ نفر)
| مواد لازم | میزان لازم |
|---|---|
| لوبیا چیتی | ۲ لیوان |
| قارچ | ۶ عدد بزرگ |
| پیاز | ۱ عدد بزرگ |
| سیر | ۲ حبه |
| سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
| گوجه فرنگی | ۱ عدد |
| رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
| آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
| نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
| زردچوبه و روغن | به اندازه کافی |
طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ و سیب زمینی

- برای تهیه خوراک خوشمزه لوبیا ابتدا لوبیا چیتی ها را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و روی آن آب می ریزیم و به مدت ۶ ساعت اجازه می دهیم تا خوب خیس بخورند و در این مدت ۲ مرتبه آب آن را تعویض می کنیم تا نفخ لوبیاها از بین برود. پیاز را پوست می گیریم.
- سپس آنرا می شوییم روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا طلایی شوند.
- سپس پیازهای سرخ شده را در بشقابی می ریزیم و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سرخ شوند.گوجه فرنگی را می شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و به سیر اضافه می کنیم.
- حالا مداوم تفت می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و لوبیا چیتی ها را در آبکش می ریزیم و می شوییم و داخل تابه می ریزیم و همگی مواد را تفت می دهیم و ۵ لیوان آب به مواد اضافه می کنیم.
- (اگر تابه کوچک است می توانید مواد را به قابلمه ای منتقل کنید) درب قابلمه را می گذاریم و ابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا آب درون قابلمه بجوش بیاید و سپس حرارت را ملایم می کنیم تا به مدت ۳ ساعت خوب لوبیاها مغز پخت شود.
- سپس در زمان پخت مخلوط لوبیا چیتی،سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه مکعبی کوچک خرد می کنیم.داخل تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود و آنوقت سیب زمینی ها را داخل تابه می ریزیم.
- حالا مداوم تفت می دهیم تا کمی نرم و پخته شوند ( نمیخواهیم سرخ شوند ) و از روی حرارت تابه را بر می داریم و کنار می گذاریم.قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و خوب ساقه های آن ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه آن ها را خرد می کنیم.
- (اگر تمایل دارید در خوراک قارچ ها مشخص باشند کمی درشت خرد کنید)و کنار می گذاریم. پس از اینکه از مدت زمان پخت لوبیاها ۲ ساعت گذشت سیب زمینی های نیم پز را همراه با پیازداغ و قارچ های خرد شده به مخلوط لوبیا چیتی اضافه می کنیم.
- در مرحله آخر فلفل سیاه، زردچوبه و کمی نمک را روی مواد می پاشیم و درب قابلمه را می گذاریم تا ۱ ساعت دیگر خوراک بپزد و پخت لوبیا چیتی موجود در خوراک کامل شود. در آخر پخت خوراک لوبیا چیتی که کاملا جا افتاده بود آبلیمو را اضافه می کنیم.
- در آخر نمک و فلفل غذا را اندازه می کنیم و در صورت نیاز مقدار نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. پس از آماده شدن خوراک،آنرا از روی حرارت بر می داریم و در نظر مورد نظر می کشیم و به همراه نان بربری یا نان سنگک تازه سرو می کنیم.
نوش جان!






