خواندنی

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ خوشمزه و ساده برای 4 نفر

خوراک لوبیا چیتی با قارچ یک غذای ساده، خوشمزه و مقوی است که می‌توانید آن را در کمترین زمان آماده کنید.

اگر دنبال یک دستور پخت آسان، اقتصادی و در عین حال جذاب برای خانواده هستید، این مطلب از تجارت امروز شما را با طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ برای ۴ نفر آشنا می‌کند. با دنبال کردن این دستور، می‌توانید یک وعده غذایی دلچسب و مغذی داشته باشید که همه اعضای خانواده از آن لذت خواهند برد. خوراک لوبیا چیتی با قارچ یکی از غذاهای سالم، مقوی و خوشمزه است که هم برای ناهار و هم شام گزینه‌ای عالی به شمار می‌رود. ترکیب لوبیا چیتی، قارچ تازه و سبزیجات معطر طعمی بی‌نظیر و عطر و بویی دلچسب به غذا می‌بخشد و با کمی خلاقیت در آشپزی می‌توان آن را به سرعت و با ساده‌ترین روش‌ها آماده کرد.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا چیتی(برای ۴ نفر)

مواد لازم میزان لازم
لوبیا چیتی ۲ لیوان
قارچ ۶ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ و سیب زمینی

خوراک لوبیا چیتی با قارچ

  1. برای تهیه خوراک خوشمزه لوبیا ابتدا لوبیا چیتی ها را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و روی آن آب می ریزیم و به مدت ۶ ساعت اجازه می دهیم تا خوب خیس بخورند و در این مدت ۲ مرتبه آب آن را تعویض می کنیم تا نفخ لوبیاها از بین برود. پیاز را پوست می گیریم.
  2. سپس آنرا می شوییم روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا طلایی شوند.
  3. سپس پیازهای سرخ شده را در بشقابی می ریزیم و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سرخ شوند.گوجه فرنگی را می شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و به سیر اضافه می کنیم.
  4. حالا مداوم تفت می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و لوبیا چیتی ها را در آبکش می ریزیم و می شوییم و داخل تابه می ریزیم و همگی مواد را تفت می دهیم و ۵ لیوان آب به مواد اضافه می کنیم.
  5. (اگر تابه کوچک است می توانید مواد را به قابلمه ای منتقل کنید) درب قابلمه را می گذاریم و ابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا آب درون قابلمه بجوش بیاید و سپس حرارت را ملایم می کنیم تا به مدت ۳ ساعت خوب لوبیاها مغز پخت شود.
  6. سپس در زمان پخت مخلوط لوبیا چیتی،سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه مکعبی کوچک خرد می کنیم.داخل تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود و آنوقت سیب زمینی ها را داخل تابه می ریزیم.
  7. حالا مداوم تفت می دهیم تا کمی نرم و پخته شوند ( نمیخواهیم سرخ شوند ) و از روی حرارت تابه را بر می داریم و کنار می گذاریم.قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و خوب ساقه های آن ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه آن ها را خرد می کنیم.
  8. (اگر تمایل دارید در خوراک قارچ ها مشخص باشند کمی درشت خرد کنید)و کنار می گذاریم. پس از اینکه از مدت زمان پخت لوبیاها ۲ ساعت گذشت سیب زمینی های نیم پز را همراه با پیازداغ و قارچ های خرد شده به مخلوط لوبیا چیتی اضافه می کنیم.
  9. در مرحله آخر فلفل سیاه، زردچوبه و کمی نمک را روی مواد می پاشیم و درب قابلمه را می گذاریم تا ۱ ساعت دیگر خوراک بپزد و پخت لوبیا چیتی موجود در خوراک کامل شود. در آخر پخت خوراک لوبیا چیتی که کاملا جا افتاده بود آبلیمو را اضافه می کنیم.
  10. در آخر نمک و فلفل غذا را اندازه می کنیم و در صورت نیاز مقدار نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. پس از آماده شدن خوراک،آنرا از روی حرارت بر می داریم و در نظر مورد نظر می کشیم و به همراه نان بربری یا نان سنگک تازه سرو می کنیم.

نوش جان!

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا