طرز تهیه لواشک خانگی خوشمزه و نرم با میوه های تابستانی
در تهیه لواشک خانگی معمولا شما از میوه های له شده می توانید استفاده کنید. لواشک جز خوراکی های معروف کودکان است پس تا دیر نشده، اقدام به تهیه لوشک کنید.
به گزارش تجارت امروز؛ اگر در خانه فرزند کوچک دارید، حتما به دنبال تهیه لواشک خانگی باشید، زیرا لواشک خانگی کاملا بهداشتی و سالم است و شما با این دستور تهیه دیگر نگران تغذیه فرزند خود نیستید.
مواد لازم برای تهیه لواشک خانگی
میوه های رسیده و له شد تابستانی( هلو، آلو، زرآلو و شلیل) | از هر کدام نیم کیلو |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
آب | نصف پیمانه |
طرز تهیه لواشک خانگی
شما در چند مرحله ساده به لواشک نرم و خوشمزه می رسید.
مرحله اول
ابتدا شما دانه تمام میوه ها را جدا کرده و در قابلمه به همراه آب و نمک اجازه می دهید تا یک ساعت بپزد.
مرحله دوم
در مرحله دوم از تهیه لواشک خانگی، شما بعد از یک ساعت که میوه ها پخت و سرد شد، در میکسر میریزید و با هم مخلوط می کنید.
مرحله سوم
در این مرحله، کف سینی را با روغن چرب کنید و سینی شما باید آلومینیوم باشد و بعد لواشک را روی آن پخش کنید. حالا به مدت ۲ ساعت روی بخار آب قرار بدهید تا لواشک های شما خشک شود. منبع از پیج کوک مگ
انتهای مطلب/آ.ع