طرز تهیه هویج پلو زعفرانی با عطر و بوی گلاب
هویج پلو زعفرانی، از جمله غذاهای شیک و مجلسی است که میز شما را بسیار زیبا می کند. مطمئن باشید با این غذا شما برای همیشه در یاد و خاطره میهمانان خود میمانید.
به گزارش تجارت امروز؛ هویج پلو زعفرانی، جز غذاهای اصیل ایرانی است که عطر و بوی فوق العاده ای دارد. این غذای مجلسی معمولا پرطرفدار است و شما می توانید با دستور پختی که ما در اختیار شما می گذاریم، بهترین هویج پلوی عمرتان را خواهید خورد.
مواد لازم برای تهیه هویج پلو زعفرانی
فیله مرغ | ۷ عدد |
زعفران دم شده | به مقدار لازم |
هویج | ۸ عدد |
پودر هل | به مقدار لازم |
گلاب | ۳ قاشق غذاخوری |
زرشک | یک پیاله بزرگ |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۳ قاشق غذاخوری |
برنج | ۴ پیمانه |
نمک و زردوچه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه هویج پلو زعفرانی
تهیه هویج پلو زعفرانی، بسیار راحت است و شما می توانید با ساده ترین مواد غذایی یک غذا با طعم فوق العاده به دست آورید.
مرحله اول
در ابتدا شما هویج ها را شسته و پوست میگیرید. سپس شروع می کنید به صورت خلالی به واسطه پوست کن خورد می کنید. اگر پوست کن شما خوب و تیز باشد، می توانید با پوست کن هویج خود را خلال کنید.
مرحله دوم
هویج ا را در تابه به همراه روغن، زردچوبه، شکر و پودر هل تفت دهید.
مرحله سوم
در مرحله سوم شما به سراغ فیله ها می روید و آن ها را به صورت مکعبی خرد کنید. سپس در ماهیتابه به همراه روغن، گلاب، نمک، فلفل کمی تفت می دهیم. بعد از اینکه فیله ها کمی سرخ شدند، زرشک و زعفران دم کرده نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم برای مدتی با هم تفت مخلوط شوند.
مرحله چهارم
در مرحله چهارم از تهیه هویج پلو زعفرانی، شما هویج های تفت داده شده را به مایه مرغ اضافه کرده و برای چند دقیقه با مرغ تفت دهید و سپس زیر اجاق را خاموش کنید.
مرحله پنجم
حالا نوبت به آبکش کردن برنج می رسد. آب خد را بگذارید بجوشد و برنج را اضافه کنید، حواستان باشد که برنجتان کمی زنده باشد.
مرحله ششم
تا برنج شما آماده می شود در ظرف دیگر آب جوش گذاشته و باز هم کمی هویج خلال کنید و به آبجوش اضافه کرده تا نرم شود. ده دقیقه کافی است تا هویج آماده شود پس از آن می توانید آبکش کنید.
مرحله هفتم
زمانی که شما برنج خود را آبکش کردید، ابتدا هویج های آب پز شده را در کف قابلمه بچینید و سپس مدار می از برنج را اضافه کنید. در ادامه از مواد میانی که با مرغ و هویج درست کرده اید روی برنج می ریزید. این کار را به صورت مرحله به مرحله انجام هید تا مرغ و برنج تمام شود. حالا قابلمه را به مدت ۴۰ دقیقه می گذاریم تا خوب دم بکشد.
انتهای مطلب/آ.ع