خواندنی

طرز تهیه پنکیک در خانه + عکس مرحله به مرحله

پنکیک یکی از شیرینی های خیلی محبوب در دنیا است که می توانید آن ر در میان وهده و به عموان دسر استفاده کنید.

به گزارش تجارت امروز؛ پنکیک بیشتر در وعده صبحانه به همخراه مربا سرو می شود. پنکیک دارایطرز تهیه های گوناگونی می باشد.

مواد لازم برای تهیه پنکیک خانگی

مواد لازم مقدار برای ۸ پنکیک
آرد سفید ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه سرخالی
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
نمک مقدار کمی

طرز تهیه پنکیک در خانه + عکس مرحله به مرحله

طرز تهیه پنکیک

در ادامه طرز تهیه پنکیک را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم:

مرحله اول

موزها را در یک کاسه متوسط ​​له کنید، سپس شیر، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید تا کاملاً با هم ترکیب شود.

مرحله دوم

در حین هم زدن کره آب شده را روی آن بریزید و سپس مواد خیس را کنار بگذارید. توجه داشته باشید که کره ممکن است وقتی آن را اضافه می‌کنید کمی منسجم شود – این کاملاً خوب است.

مرحله سوم

مواد خشک (آرد را حدود دوبار در ظرف دیگر الک کنید و بکینگ پودر و شکر قهوه ای کمی دارچین و خیلی کم نمک و کمی جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.)

مرحله چهارم

مواد خیس و خشک را با کاردک با هم تا کنید تا کاملا ترکیب شوند. برخی از توده های کوچک در خمیر بسیار خوب هستند – بیش از حد مخلوط نکنید.

مرحله پنجم

ماهیتابه خود را با یک لایه نازک روغن بمالید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. بگذارید خمیر پنکیک در این مدت استراحت کند. آنها را نرم تر و سبک تر می کند و ممکن است متوجه شوید که خمیر در هنگام نشستن غلیظ می شود.

مرحله ششم

خمیر پنکیک را داخل ظرف آماده شده بریزید و بپزید تا لبه های آن صاف به نظر برسند و حباب ها شروع به تشکیل و ترکیدن روی سطح کنند. اگر خمیر به خودی خود به خوبی پخش نمی شود، از یک قاشق استفاده کنید تا به آرامی آن را به شکل دیسک یکدست در آورید.

مرحله هفتم

طرف دیگر را برگردانید و بپزید، سپس در یک بشقاب بردارید. این فرآیند را تکرار کنید و روی ماهیتابه بین هر پنکیک روغن بمالید تا زمانی که تمام خمیرتان تمام شود.

سوالات متداول

آیا پنکیک موز را باید در یخچال نگهداری کرد؟

آره. به دلیل رطوبت موجود در موز، زمانی که در دمای اتاق قرار می گیرند، احتمال کپک زدن آنها بیشتر است. من توصیه می کنم آنها را در یک کیسه یا ظرف دربسته در یخچال قرار دهید و سپس ظرف دو روز از آن لذت ببرید. شما همچنین می توانید آنها را فریز کنید و من دستورالعمل هایی را برای این کار در کارت دستور غذا قرار داده ام.

روی پنکیک موزی چی بزارم؟

شربت افرا و کره یا حتی کره عسل از موارد مصرف ما هستند، اما موز ورقه شده، زغال اخته، توت فرنگی، خامه فرم گرفته، آجیل خرد شده یا چیپس شکلات همگی افزودنی های عالی هستند.

اگر به دنبال غذای لذیذتر یا لذیذتر هستید، مقداری سس شکلات یا سس کارامل روی آن بریزید!

آیا می توانم آجیل یا چیپس شکلات اضافه کنم؟

آره! می توانید تا یک فنجان شکلات چیپسی یا آجیل را به خمیر اضافه کنید. چیپس کره بادام زمینی نیز به خوبی کار خواهد کرد! وقتی مواد خیس و خشک تقریباً تا نیمه با هم ترکیب شدند، افزودنی ها را در خمیر بریزید، این به شما کمک می کند تا به طور تصادفی خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید (که اگر به یاد داشته باشید می تواند باعث لاستیکی پنکیک شود).

انتهای مطلب/ی.ر

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا