گازاخباربورس

قابل توجه متقاضیان/ عرضه نفت‌ گاز در بورس انرژی برای نخستین بار

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران برای نخستین بار با عرضه بیش از یک میلیون لیتر نفت‌گاز در بورس انرژی، امکان خرید مستقیم و فیزیکی این فرآورده‌ را برای صنایع و معادن کشور فراهم کرد.

به گزارش تجارت امروز؛ شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران برای نخستین بار با عرضه بیش از یک میلیون لیتر نفت‌گاز در بورس انرژی، امکان خرید مستقیم و فیزیکی این فرآورده‌ را برای صنایع و معادن کشور فراهم کرد.

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد که  برای نخستین بار با عرضه بیش از یک میلیون لیتر نفت‌گاز در بورس انرژی، امکان خرید مستقیم و فیزیکی این فرآورده‌ راهبردی را برای نیاز مازاد صنایع و معادن کشور فراهم کرد.

این عرضه با حجم یک میلیون لیتر نفت‌گاز است و مشتریان آن فقط گروه صنایع، معادن و اصناف (دارای پروانه بهره‌برداری معتبر و فعال) تعریف شده است.

این اقدام نوآورانه شرکت ملی پالایش و پخش، گامی مهم برای شفاف‌سازی، ایجاد عدالت در توزیع و تسهیل دسترسی صنایع کشور به منابع انرژی است. همچنین تأمین نیاز مازاد بر سهمیه، کاهش حجم قاچاق داخلی فرآورده و تأمین مالی طرح‌های نوسازی ناوگان حمل‌ونقل از دیگر اهداف این طرح است.

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا