اقتصاد ورزشیاخبار

پدیده لیگ برتر در مسیر فولاد؛ دریافتی ۲۲۰ میلیاردی در انتظار غندی‌ پور

رضا غندی‌پور مهاجم ۱۹ ساله و پدیده فصل ملوان، با وجود پیشنهادهای خارجی، ترجیح داد در لیگ برتر ایران بماند و با قراردادی سنگین به فولاد خوزستان بپیوندد. قرارداد نجومی این بازیکن جوان، یکی از پرحاشیه‌ترین انتقال‌های فصل را رقم زده است.

به گزارش تجارت امروز؛ رضا غندی‌پور ستاره ۱۹ ساله و جوان ملوان بندرانزلی در این فصل مورد توجه بسیاری از تیم‌های مطرح لیگ برتری قرار گرفته است. او در این فصل در ۲۴ بازی با لباس ملوان به میدان نرفت که حاصل آن ۸ گل زده و ۴ پاس گل بود.

همین درخشش از یک مهاجم ۱۹ ساله کافی بود تا بسیاری از تیم‌های لیگ برتری از پرسپولیس و استقلال به دنبال این پدیده لیگ برتر باشند. با این حال غندی‌پور در گفت‌وگویی اعلام کرد قصد دارد فوتبالش را در خارج از ایران ادامه دهد و لژیونر شود. علی‌رغم پیشنهاداتی که غندی‌پور از روسیه، پرتغال و بلژیک داشت اما حالا خبر رسیده این مهاجم جوان با فولاد خوزستان به توافق رسیده و قرار است در لیگ بیست و پنجم شاگرد یحیی گل‌محمدی شود.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد باشگاه فولاد خوزستان با یک پیشنهاد وسوسه‌برانگیز به سراغ غندی‌پور رفته تا او را مجاب به حضور در اهواز کند. قرارداد این مهاجم با فولاد ۳ ساله خواهد بود و او در سال اول بدون آپشن به صورت خالص ۴۰ میلیارد از خوزستانی‌ها دریافت خواهد کرد و در هر سال میزان دریافتی او ۳۰ درصد افزایش خواهد داشت. همین پیشنهاد باعث شده تا این لحظه مهاجم تیم ملی جوانان از خیر لژیونر شدن بگذرد و راهی فولاد خوزستان شود.

نکته جالب توجه رضایت‌نامه ۶۰ میلیاردی‌ست که باشگاه پیکان برای این بازیکن در نظر گرفته است. با توجه به دستمزد ۴۰ میلیاردی این بازیکن در فصل اول، فولاد برای جذب این بازیکن در این فصل ۱۰۰ میلیارد و در مجموع باید ۲۲۰ میلیارد تومان برای این مهاجم ۱۹ ساله هزینه کند تا غندی‌پور به جای لژیونر شدن فوتبال خود را در ایران ادامه دهد.

انتهای مطلب/ ن.پ

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا