ورزشی

اسون گوران اریکسون سرمربی سابق تیم ملی انگلستان فوت کرد!

اسون گوران اریکسون، سرمربی سابق تیم ملی انگلیس و منچسترسیتی، در سن ۷۶ سالگی درگذشت. او به بیماری سرطان مبتلا شده بود و پزشکان تایید کرده بودند برای مدت زیادی زنده نمی‌ماند.

به گزارش تجارت امروز؛ اریکسون سوئدی در سال 2001 به اولین مربی خارجی تیم فوتبال مردان انگلیس تبدیل شد و هدایت تیم به اصطلاح “نسل طلایی” بازیکنانی از جمله دیوید بکام، استیون جرارد، وین رونی و فرانک لمپارد را در دست گرفت.

او در طول دوران حرفه‌ای خود، در مجموعه‌ای از باشگاه‌های مطرح اروپایی مانند بنفیکا، رم، فیورنتینا، سمپدوریا و لاتزیو مربیگری کرد.

اریکسون پس از جام جهانی 2006 از هدایت انگلیس کنار رفت و بعداً در تیم ملی مکزیک و ساحل عاج و همچنین باشگاه‌های انگلیسی منچسترسیتی و لسترسیتی مربیگری کرد.

به دلیل ابتلا به بیماری سرطان، او در فوریه 2023 از سمت مدیر ورزشی باشگاه کارلستاد سوئد کنار رفت.

پس از اعلام تشخیص سرطان، اریکسون به آرزوی همیشگی رسید و در ماه مارس در یک مسابقه خیریه مقابل آژاکس در آنفیلد، مربیگری تیم اسطوره‌های لیورپول را برعهده گرفت.

انتهای مطلب/ ی.ر

امتیاز بدهید

تلگرام تجارت امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا