آموزش مرحله به مرحله خشک کردن شوید و نعنا در خانه
برای خشک کردن شوید و نعنا در خانه شما باید با دقت و نظافت کامل این کار را انجام دهید.
به گزارش تجارت امروز؛ خشک کردن شوید و نعنا در خانه بسیار راحت است، ما به صورت مرحله ای به شما آموزش می دهیم تا به راحتی شوید و نعنا های خود را در خانه خشک کنید.
خشک کردن شوید و نعنا در خانه
در فصل تابستان نوبت به برداشت شوید و نعنا های تازه می رسد و شما باید هر چه سریع تر برای خرید اقدام کنید تا در طول سال نعنا و شوید تازه داشته باشید. زیرا این سبزی معطر عطر و طعم غذا و سالاد شما را بی نظیر می کند. برای این کار شما به وسیله ی خاصی نیاز ندارید، تنها کافی است که تمام مراحل زیر را به دقت انجام بدهید.
اولین مرحله خشک کردن شوید و نعنا در خانه؛ پاک کردن
ابتدا شما بیاد شوید نعناهای خود را تمیز کنید. اگر گردو خاک زیادی روی آن ها قرار دارد، با چند بار تکان روی آب کش سعی کنید آنها را خارج کنید. سپس تمام برگ های زرد و خراب را جدا کنید. شما باید شویدها را با ساقه آن جدا کنید زیرا ویتامین زیلدی در سساقه آن وجود دارد.
مرحله دوم؛ شستن سبزی ها با سرکه و مایع ظرفشویی
در مرحله دوم از خشک کردن شوید و نعنا نوبت به شستن سبزی ها می رسد. همه سبزی های پاک کرده را در قابلمه آب ریخته و برای چند مرتبه آب آن را پر و خالی کنید و بعد چند قطره مایع ظرف شوسس داخل قابلمه ای که پر از آب و سبزی می باشد می ریزیم و اجازه می دهیم تا برای ۵ دقیقه بماند.
علاوه بر این می توانید به جای استفاده از مایع ظرغفشویی از سرکه برای شستن سبزی های خود استفاده کنید. کمی سرکه داخل آب بریزید تا تمام تخم انگل ها از روی سبزی لیز بخورد و خارج شود.
مرحله سوم خشک کردن شوید و نعنا
بعد از اینکه ۵ تا ده دقیقه سبزی ها با سرکه باقی ماندندریال آب آن ها را خارجح کرده و چند مرتبه ای ب را پر و خالی می کنیم. سپس سبزی های تمیز را داخل آب کش می ریزیم و برای یک ساعت اجازه می دهیم به خوبی آب آنها خارج شود.
مرحله چهارم پهن کردن سبزی ها
برای خشک کردن شوید و نعنا در این مرحله شما بر روی سینی یا پارچه خشک و تمیز تمام سبزی های خود را پهن می کنید. می توانید جلوی نور مستقیم هم این کار را انجام دهید، اما حواستان باشد تا نسوزد و به سبزی ها سر بزنید.
بهتر است که اگر بالا پشت بام خود انباری یا سایه بان دارید، زیر آن پهن کنید. حتی اگر این کار را نمی توانید انجام دهید، در بالکن خانه خود سبزی ها را قرار بدهید تا خشک شود.
روش دیگری که می توانید سبزی ها را خشک کنید. استفاده از پنکه با باد متوسط است. که این روش هم پاسخگو می باشد. علاوه بر پنکه ماکروفر هم روش خوبی است، اما برای اینکه بوی سبزی ها از بین نرود بهتر است که این کار را انجام ندهید.
مرحله پنجم خشک کردن شوید نعنا؛ جمع آوری
در آخرین مرحله شما باید تمام سبزی ها را بعد از اینکه کاملا خشک شدند، جمع آوری کنید تا تاز بین نروند. بهتر است که ظروف پلاستیکی درب دار یا شیشه ای را برای این کار انتخاب کنید. ظرف شما نباید سوراخ یا خیس باشد و از ظروف کاملا سالم استفاده کنید.
انتهای مطلب/آ.ع