بررسی مشخصات فنی و قیمت کیا سونت ۲۰۲۳ وارداتی + تصاویر و فیلم
کوشا خودرو به عنوان نماینده انحصاری کیاموتورز بوده و قصد دارد محصولات اقتصادی این برندمحبوب، ازجمله کیا سونت ۲۰۲۳ را وارد کشور کند.
به گزارش تجارت امروز؛ در ادامه به بررسی مشخصات فنی و قیمت کیا سونت ۲۰۲۳ میپردازیم.
کیا سونت وارداتی
قرار است ۹ محصول از سبد خودرویی این شرکت خارجی به بورس کالای ایران راه یابد. اغلب این خودروها، اقتصادی، ارزان قیمت و مطابق با سقف تعیین شده در آیین نامه واردات خودرو هستند. یکی از کراس اوورهای جذاب کیا برای بازار کشورمان، سونت ۲۰۲۳ است.
سونت یک خودروی ساب کامپکت محسوب میشود و از آنجایی که سگمنت پرطرفدار و محبوبی دارد، آینده خوبی برایش تصور میشود. در ادامه قصد داریم به بررسی مشخصات فنی این خودرو بپردازیم و طراحی ظاهری، امکانات رفاهی و ایمنی و قیمت این کراس اوور را شرح دهیم.
مشخصات فنی کیا سونت ۲۰۲۳ وارداتی
اولین بار در سال ۲۰۲۰ میلادی بود که کیا سونت راهی بازارهای جهانی شد. بازار هدف برای عرضه این شاسی بلند، هند بود و ازآنجاییکه با استقبال خوبی مواجه شد، کیاموتورز تصمیم گرفت دایره وارداتی خود را گسترش دهد و سونت را به سایر کشورها صادر کند. هم اکنون مقصد این کراس اوور کشورهای توسعه نیافتهای نظیر خاورمیانه، آفریقا و جنوب شرقی آسیا است.
سونت روی پلتفرم هیوندای ونیو سوار شده و اگر سری به سایت تولیدی این شرکت بیندازیم، متوجه خواهیم شد خط تولید این خودرو در سه کشور هند، ویتنام و اکوادور راه اندازی شده است. همانطور که گفتیم کوشا خودرو به عنوان نماینده رسمی و انحصاری قصد دارد سونت و هشت خودروی جذاب و اقتصادی دیگر از کیا را وارد کشور کند.
طراحی ظاهری و کابین کیا سونت ۲۰۲۳
در کنار خودروهای اقتصادی و ارزان قیمتی مثل کیا پگاس و کیا ریو، سونت نیز کراس اووری اقتصادی به شمار میآید که توانسته محبوبیت بسیاری به دست آورد. طراحی این خودرو از دیگر شاسی بلندها نظیر اسپورتیج و کی ۵ سادهتر است؛ ولی در کل با محصولی زیبا طرف هستیم.
خوشبختانه علیرغم قیمتی که برای این کراس اوور در نظر گرفته شده، طراحی ظاهری جذابی دارد. از جمله المانهای مدرن سونت میتوان به جلو پنجره دماغه ببر، تزئینات کرومی اطراف جلو پنجره، چراغهای روشنایی روز به همراه خطوط شکسته، تزئینات نقرهای سپرهای جلو و عقب، قطعات مشکی رنگ دو طرف شیشه عقب، پف جذاب گلگیرها و درب موتور و چراغهای یکپارچه عقب اشاره کرد.
متریال داخل کیا سونت از جنس پلاستیک خشک است ولی چون امکاناتی مثل فرمان دی کات، مانیتور ایستاده با قاب یکپارچه پشت آمپر و طرح مدرن دریچههای تهویه مطبوع دارد، اسپرت و به روز به چشم خواهد آمد. به طور کلی کراس اوور اقتصادی کیاموتورز به تناسب قیمت مقرون به صرفهای که دارد، طراحی رضایت بخش و قابل قبولی را ارائه میدهد.
بررسی کیا سونت ۲۰۲۳
قدرتمندترین موتورهایی که برای کیا سونت سراغ داریم، در بازار خاورمیانه حضور دارند. به احتمال زیاد کوشا خودرو اقدام به واردات همین مدلها خواهد کرد و باید منتظر تصمیم نهایی مدیران این شرکت باشیم. نام این پیشرانهها اسمارت استیم یا بخار هوشمند است و ۱,۵ لیتر حجم دارند. علاوهبراین، پیشرانه مذکور مجهز به سیستم پاشش سوخت چندنقطهای است که میتواند در بهترین حالت ۱۱۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۴ نیوتن متر گشتاور تولید کند.
نیروی محرکه سونت از طریق یک گیربکس سی وی تی ضریب متغیر راهی محور جلو میشود و در هر ۱۰۰ کیلومتر مسافتی که با آن طی کنید حدود ۵,۷ لیتر سوخت مصرف میکند. همچنین کراس اوور سونت میتواند تنها در عرض ۱۲.۵ ثانیه از سکون مطلق به شتاب صد کیلومتر برسد. با دقت در مشخصات فنی این کراس اوور پی میبریم که سونت تواناییهای حرکتی عادی دارد و نباید انتظارات بالایی از آن داشت.
امکانات رفاهی کیا سونت
پس از بررسی مشخصات فنی کیا سونت ۲۰۲۳ نوبت به امکانات رفاهی این خودرو میرسد. نباید از یک کراس اوور اقتصادی و ارزان قیمت انتظار آپشنها و تجهیزات لوکسی داشته باشیم. سونت یک شاسی بلند میانرده به حساب میآید که خوشبختانه از برندی غیرچینی قرار است وارد بازار کشورمان شود. البته منظورمان از امکانات رفاهی سطح پایین، صفر مطلق نیست و باز هم در نسخههای فول آپشن تولید شده برای بازار خاورمیانه میتوان امیدوار بود که دست مشتری را در پوست گردو نخواهد گذاشت.
کی لس استارتر با امکان استارت پیشرانه از روی ریموت، چراغهای تمام ال ای دی جلو و عقب، دی لایت و اتو لایت، روکش چرمی صندلیها، سیستم مولتی مدیا با مانیتور ۸ اینچی لمسی و پشتیبانی از اپل کارپلی و اندروید اتو، تهویه مطبوع اتوماتیک با دریچه برای سرنشینان عقب، شارژر بیسیم تلفن همراه، سانروف، کروز کنترل، دوربین دید عقب، سیستم کنترل پایداری الکترونیکی و ۲ ایربگ از جمله امکانات این کراس اوور هستند.
کیا سونت را به طور دقیق مورد بررسی قرار دادیم و از جوانب مختلف به شرح جزئیات این کراس اوور جذاب و باکیفیت پرداختیم. حال زمان آن فرارسیده که مزایا و معایب این خودروی کرهای را معرفی کنیم. طراحی جذاب در کلاس کاری، کابین جادار با توجه به ابعاد بدنه کوچک و مصرف سوخت و استهلاک پایین از جمله مزایایی است که میتواند مشتریان را ترغیب به خرید کند.
همچنین تواناییهای حرکتی معمولی و مشخصات فنی نه چندان جذاب به همراه آپشنهای رفاهی و ایمنی ناقص از معایب این شاسی بلند محسوب میشوند. در ابتدا گفتیم سونت خودرویی اقتصادی است ولی با استانداردهای کیاموتورز به تولید انبوه رسیده و به همین خاطر است که شرکت کرهای سازنده در بحث امکانات و مشخصات فنی پیگیر و جدی نبوده است.
قیمت کیا سونت ۲۰۲۳ وارداتی
اگر از افرادی هستید که زیاد متمایل به خرید خودروهای چینی نیستید و از طرفی آپشنها و مشخصات فنی پیشرفته برایتان اهمیت ندارد، میتوانید به خرید سونت فکر کنید. قیمت این خودرو بسته به امکاناتی که دارد از ۱۷ تا ۲۱ هزار یورو خواهد بود و به نظر میرسد کوشا خودرو قصد دارد نسخه فول آپشن را به ایران بیاورد.
کیا سونت ۲۰۲۳ در بازار جهانی با قیمت اولیه حدود ۱۸ هزار دلار معادل حدود ۸۵۰ میلیون تومان است که با عوارض گمرکی و… حدود ۱,۷ میلیارد تومان می تواند در ایران عرضه شود. این ماشین کراس آور شهری با طراحی مدرن و جدید، احتمالا دفقط در مدل پایه و رزان وارد بازار ایران شود.
انتهای مطلب/م.ع