طرز تهیه سالاد سیب زمینی در 40 دقیقه، دلچسب و خوشمزه
سالاد سیبزمینی، یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین سالادها است که هم به عنوان پیشغذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو میشود.
به گزارش تجارت امروز؛ اگر از سالادهای تکراری مثل سالاد فصل و ماکارونی خسته شدهاید، دنبال کردن طرز تهیه سالاد سیب زمینی انتخاب خوبی است. دستور پخت آن آسان است و طعم جدیدی برای شما به ارمغان میآورد. این سالاد ساده اما خوشمزه، با ترکیب سیبزمینی، شوید و سس مایونز و ماست، طعمی بینظیر پیدا میکند.
مواد لازم برای طرز تهیه سالاد سیب زمینی:
مواد لازم سالاد سیب زمینی | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
ژامبون مرغ یا گوشت | ۳۰۰ گرم |
خیارشور | ۴-۵ عدد |
نخود فرنگی | نصف لیوان |
شوید خرد شده یا خشک | ۲ قاشق غذا خوری |
ذرت | نصف لیوان |
مواد لازم برای تهیه سس سالاد سیب زمینی:
مواد لازم برای سس | |
سس مایونز ترجیحا بدون چربی | ۳ قاشق غذا خوری |
ماست خامه ای | ۴ قاشق غذا خوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک ، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن و پابریکا | به مقدار لازم |
نکته: برای جذاب شدن طعم این سالاد، میتوانید از ۴ عدد نان تست، کمی روغن زیتون یا مایع، جعفری خشک یا تازه، پودر سیر یا سیر تازه هم استفاده کنید.
مراحل طرز تهیه سالاد سیب زمینی:
برای تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه این ۶ مرحله را دنبال کنید تا به آن طعم دلخواه برسید.
مرحله اول: آماده کردن مواد
در ابتدا، سیب زمینی ها را خوب بشویید، به مدت ۳۰ دقیقه در آب درون قابلمه می ریزید و روی حرارت قرار می دهید تا به جوش آید. به طوری که له نشوند.
ذرت ها و نخود فرنگی ها را هم به مدت ۲۰ دقیقه همزمان با سیب زمینی، آبپز کنید. یا می توانید از ذرت و نخود فرنگی های کنسروی هم استفاده کنید.
کالباس یا ژامبون ها را به شکل نگینی خرد کنید.
مرحله دوم: آماده کردن شوید، خیارشور، خرد کردن سیب زمینی
شوید های تازه را ریز ریز خرد کنید. اگر شوید تازه نداشتید، از شوید خشک شده هم، می توانید استفاده کنید.
خیارشور ها را به صورت نسبتا ریز، خرد کنید.
سیب زمینی ها را بگذارید تا سرد شوند. بعد اینکه سرد شدند پوست آنها را بگیرید و به شکل مربعی خرد کنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
سیب زمینی ها و کالباس ها را در یک ظرف بزرگ قاطی کنید. خیارشور، ذرت، نخود فرنگی و شوید ها را هم داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم: تهیه سس سالاد سیب زمینی
سه قاشق غذا خوری، سس مایونز را در یک ظرف کوچک بریزید.
ماست و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
در ادامه نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن و پابریکا را هم اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله پنجم: مخلوط سس به ترکیب
حالا در این مرحله سس را به ترکیب موادتان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد را پوشش دهد.
اکنون سالادتان آماده شد و قابل سرو است… اما اگر می خواهید ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا همه مواد به خورد هم بروند.
مرحله ششم: نان تست
خب در مرحله آخر، در صورت تمایل، نان تست ها را مربعی برش بزنید.
روغن زیتون یا مایع، پودر سیر و جعفری را باهم ترکیب کنید و روی نان ها بریزید.
می توانید نان تست ها را داخل ایرفایر یا فر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵ دقیقه بگذارید یا در ماهیتابه بگذارید تا خوب تفت داده شوند و ترد شوند.
نوش جانتون!
کلام آخر:
امیدوارم با این مراحل تهیه سالاد سیب زمینی، لذت کافی را برده باشید. خوشحال می شویم نظرات و پیشنهادات خودتان را برای ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.
انتهای مطلب/ن.پ