طرز تهیه سوپ جو با مرغ + راز تهیه سوپ جو با مرغ رستورانی در خانه
سوپ یک پیشغذای بسیار خوشمزه و با تنوع بسیار بالاست که کمتر از ۱ ساعت آماده میشود. خوشبختانه این پیشغذا به مواد اولیه عجیب و غریب یا دور از دسترسی نیاز ندارد.
به گزارش تجارت امروز؛ سوپ جو با مرغ یکی از سوپهای محبوب و پرطرفدار در بسیاری از فرهنگهاست. با طرز تهیه سوپ جو با مرغ حرفه ای، این سوپ نه تنها خوشمزه است بلکه سرشار از مواد مغذی و انرژیزا نیز میباشد. برای تهیه این سوپ خوشمزه و مقوی، به مواد اولیه ساده و در دسترس نیاز دارید.
مواد لازم برای طرز تهیه سوپ جو با مرغ خوشمزه (۴ نفر)
جو پوست کنده | ۱ پیمانه سر خالی |
هویج | ۱ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سینه مرغ | ۲۵۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
آب مرغ | حدود نیم لیتر |
نمک | به میزان لازم |
جعفری | ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
ریحان خرد شده | سه چهارم فنجان |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
توجه داشته باشید که این مواد برای ۴ نفر می باشد.
خاصیت جو
پایه اصلی تمام سوپها، جو است. جو دانهای کوتاه و جویدنی است که در تهیه سوپ، خورش، سالاد، پلو و … استفاده میشود. جو حاوی مقدار کمی گلوتن است، بنابراین یک غذای بدون گلوتن محسوب نمیشود.
جو به دلیل جلوگیری از سنگ کیسه صفرا، محافظت از سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از پوکی استخوان و کنترل قند خون و کلسترول، جزو مواد غذایی با ارزش محسوب میشود.
طرز تهیه سوپ جو با مرغ دستور خوشمزه
مرحله اول: آماده کردن جو
ممکن است که جو پوستکنده کمی دیر بپزد. بنابراین، باید از چند ساعت قبل آن را در کاسه آبی بزرگ بریزید و اجازه بدهید تا کمی نرم شود. سپس، آن را آبکشی کنید و یه قابلمه مناسب روی حرارت متوسط بزارید و ۲ لیوان آب به همراه جو خیس خورده رو داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید به مدت ۲۰ دقیقه جو به خوبی پخته شود، برای ته نگرفتن و لعاب انداختن جو باید هر از گاهی سراغ قابلمه بروید و آن را هم بزنید.
مرحله دوم: پختن سینه مرغ
برای طبخ سوپ جو با مرغ باید ابتدا سینه مرغ را کاملا بپزید. بنابراین، سینه مرغ را درون قابلمهای جداگانه به همراه پیاز، آب، نمک و زردچوبه کاملا بپزید. آن را ریش ریش کنید تا برای سوپ آماده شود.
مرحله سوم: آماده کردن مواد
در قابلمه دیگری مواد را آماده کنید، دو عدد پیاز را به همراه هویج رنده شده تفت دهید تا نرم شوند و در آخر به همراه راه مابقی به قابلمه اضافه کنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن مواد سوپ به قابلمه اصلی
وقتی مرغ و جو آماده شد، آنها را کنار بگذارید تا بقیه مواد پخته شوند. برای این کار، ابتدا باقیمانده پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سپس، آن را درون قابلمهای بزرگ به همراه کمی روغن تفت دهید. وقتی پیاز بافت سبک و شیشهای پیدا کرد، هویج رنده شده را به آن بیفزایید.
سپس، نمک و ادویهجات را به آن اضافه کنید. در ادامه، نوبت به اضافه کردن مرغ میرسد. مرغ هم باید کمی با مواد تفت داده و ترکیب شود. در نهایت، جو را به همراه ۸ تا ۹ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.
کمی حرارت شعله را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید. سپس، شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. اجازه بدهید تا سوپ جو با مرغ کمی بپزد و جابیفتد. می توانید در این مرحله جعفری خورد شده را هم اضافه کنید تا مزه ای خوشمزه بدهد.
مرحله پنجم: مرحله نهایی
ابتدا رب را به همراه چند قطره روغن در تابهای کوچک تفت دهید. سپس، آن را به قابلمه اضافه کنید. پس از آن، سوپ به ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارد تا بپزد و به همان شکلی که در بهترین رستورانها دیدهاید، دربیاید. در آخر اگر جعفری را اضافه نکرده اید می توانید آن را به قابلمه اضافه کنید تا سوپ آماده شود.
کلام آخر
از سوپ جو هم می توانید برای مهمانی هایتان استفاده کنید هم برای زمانی که فردی مریض است برای بهبود سلامتی درست کنید. ممنونیم که تا انتهای مطلب با ما همراه بوده اید، خوشحال می شویم که اگر نظر و یا پیشنهاداتی دارید با ما و دیگر کاربران اشتراک بگذارید.
انتهای مطلب/ م.د